ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ:Σήμερα η τελευταία εκπομπή για το 2016...

“Δικογραφίες” με τη Μαίρη Μπενέα, στην τελευταία εκπομπή του 2016 ανιχνεύουν μια μοναδική υπόθεση,σήμερα, Κυριακή 11 Δεκεμβρίου,  στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


Πρωταγωνίστρια, ένα αστέρι της ρυθμικής γυμναστικής, ένα χρυσό κορίτσι. ένα λαμπερό κομμάτι της εθνικής μας ομάδας, που είδε τα όνειρά της να συνθλίβονται, όταν - όπως λέει - κάτω από τη χρυσόσκονη, φάνηκαν οι μέθοδοι βίας της προπονήτριάς της. 

Οι φριχτοί πόνοι από τους τραυματισμούς δεν την πτόησαν. Η καρδιά της έσπασε, όταν είδε την προπονήτρια να κτυπάει.Oι δρόμοι τους χώρισαν οριστικά, μόλις οι γονείς της μίλησαν για bullying της προπονήτριας σε ανήλικα παιδιά. 

Η αθλητική δικαιοσύνη ήταν καταπέλτης. Tιμώρησε την προπονήτρια με πενταετή αποκλεισμό ,εκείνη απάντησε με μηνύσεις και αγωγές. Πίσω από το βάθρο, το άγνωστο παρασκήνιο του πρωταθλητισμού φτάνει για πρώτη φόρα στη δικαιοσύνη. Θα μιλήσουν τα "χρυσά κορίτσια" της ρυθμικής γυμναστικής;

Η εκπομπή θα επιστρέψει τη νέα χρονιά, με πιο συγκλονιστικές "Δικογραφίες". 

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

1 Τα Σχόλια σας:

Ανώνυμος είπε...

Ούτε που το καταλάβαμε ότι υπήρξαν και άλλες εκπομπές.