Το 2ο live του Rising Star σε αριθμούς!

Το 2ο live του “Rising Star” που πραγματοποιήθηκε εχθές, Κυριακή 18 Δεκεμβρίου με εξαιρετικές ερμηνείες, σημείωσε τηλεθέαση 27,9% στο κοινό 15-44 και 30,5% στο σύνολο του κοινού.

Το υψηλότερο ποσοστό σημειώθηκε στις γυναίκες 15-24 με μερίδιο 35,3%, ενώ στη ζώνη του υπερίσχυσε με 11,9 μονάδες διαφορά στο σύνολο του κοινού.

Το ελληνικό κοινό συμμετείχε ενεργά και στο 2ο live, ψηφίζοντας σε πραγματικό χρόνο τους αγαπημένους του παίχτες μέσω της εφαρμογής “Rising Star Greece”. Καθ’ όλη τη διάρκεια του live σημειώθηκε αύξηση στα downloads της εφαρμογής, με περισσότερους από 365.000 χρήστες να έχουν κατεβάσει το “Rising Star Greece” app, διαθέσιμο σε Google Play και  App Store.

Ο πήχης έχει ανεβεί αισθητά και αυτό φάνηκε από την ψηφοφορία του κοινού, καθώς από τους 14 διαγωνιζόμενους, οι 8 που περνούν στην επόμενη φάση είναι οι  Μαρία Ζούκα (95%), Νίκος Θωμαΐδης (94%), Δώρα Μηλιοπούλου (90%), Free & Arva (87%), Έμμα Γαλανάκη (86%), Μηνάς Τσίγκος (81%), ενώ σχεδόν οριακά πέρασαν οι Δημήτρης Χριστοδουλάκης (75%) και Αντιγόνη Συμεωνίδη (70%).

Τα Live Auditions  συνεχίζονται με πολύ μουσική, performance και αγωνία με το κοινό να έχει πάντα τον «πρώτο ρόλο» στην ψηφοφορία μέσω του “Rising Star Greece” app.

Στο 3o live, την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 21:15 γίνε και εσύ κριτής και ψήφισε για να δεις ποιοι  από τους αγαπημένους σου παίχτες θα καταφέρουν να σηκώσουν τον «Τοίχο».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: