ΜΟΝΤΕΡ #11: Τέλος προτεραιότητας (Μενεγάκη), Κλειστή οδός (Γερμανού, Μπεκατώρου, Σπυροπούλου), Μονόδρομος (Rising Star)

5



Καλησπέρα, αγαπητές αναγνώστριες και αγαπητοί αναγνώστες, του tvnea.com. Σήμερα, Τρίτη, και εμείς πιστοί στο καθιερωμένο μας ραντεβού, εδώ στον «Μοντέρ», για να «μοντάρουμε» παρέα όλα τα τηλεοπτικά νέα της εβδομάδας που μας πέρασε. Όπως παρατηρήσατε σήμερα ο ΜΟΝΤΕΡ αλλάζει ώρα και γίνεται λιγάκι πιο απογευματινός...


Σήμερα η στήλη για ακόμη μία φορά αλλάζει εμφάνιση. Αυτή τη φορά όχι τόσο στη θεματική και το περιεχόμενό της, αλλά στο λογότυπό της, καθώς ο ΜΟΝΤΕΡ βάζει χριστουγεννιάτικο σκούφο και μπαίνει στο κλίμα της αντίστροφης μέτρησης για τις Γιορτές! 

Την προηγούμενη φορά είχαμε σχολιάσει τηλεοπτικά προγράμματα μέσω των σημάτων οδικής κυκλοφορίας, σε μία στήλη,που φάνηκε να αγαπήσατε ιδιαίτερα! Έτσι και σήμερα για ακόμη μία φορά θα επιστρατεύσουμε τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας για να σχολιάσουμε με έναν πιο σουρεαλιστικό τρόπο τα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης! 

Προσδεθείτε και φύγαμεεεεεε!






Αλλά, ας μην καθυστερούμε...

Στο σημερινό ΜΟΝΤΕΡ σχολιάζουμε: 
1. Την "Ελένη" του Alpha. 
2. Τις  "πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές" του ΣΚ. 
3. Το "Rising Star" του ΑΝΤ1. 




 


Τέλος οδού προτεραιότητας για την Ελένη Μενεγάκη


Η Ελένη Μενεγάκη φέτος περνάει ίσως μία από τις δυσκολότερες από άποψη τηλεθέασης χρονιές. Παρόλο που η ίδια είναι πιο ανανεωμένη και εύστοχη στο κομμάτι των συνεντεύξεων και παρόλο που το περσινό telemarketing έχει σταματήσει, η υπόλοιπη εκπομπή βγάζει προς τα έξω μία προχειρότητα και ένα γρήγορο και... στο "πόδι" στήσιμο. Φαίνεται ότι οι τηλεθεατές πλέον ψάχνουν καλοδουλεμένες εκπομπές, πλούσιες και πολυεπίπεδες σε θεματολογία και σιγά σιγά απομακρύνονται από τις εκπομπές κενού περιεχομένου, που τις στηρίζει αποκλειστικά και μόνο το brand name της παρουσιάστριάς τους.





Αξίζει, ωστόσο, να αναφερθώ και στο γεγονός ότι, η Ελένη Μενεγάκη φέτος μετά από αρκετά χρόνια, που οι τηλεθεάσεις έχουν πάρει την κατιούσα, έχει αρχίσει να βγάζει στην "φόρα" τα προσωπικά της. Προσωπικές φωτογραφίες από τον στολισμό του σπιτιού με το Ματέο και τα παιδιά, συνεχείς αναφορές στην εκπομπή σε περιστατικά από την οικογένειά της (για να ανασυσταθεί ο τίτλος της παρουσιάστριας της διπλανής (?) πόρτας), ακόμη και σπόντες για τον χωρισμό της!

Μάλλον πανικοβλήθηκε η Ελένη, που βλέπει βαθμιαία να χάνει την οδό τής... προτεραιότητας.





Κλειστή οδός για όλους του ΣΚ

Οι πρωινές εκπομπές του Σαββατοκύριακου έχουν πετύχει φέτος κάτι πρωτοφανές...

Να συγκεντρώνουν και οι τρεις απογοητευτικά ποσοστά, με αποτέλεσμα αν τις αθροίσει κανείς να βγάζει ποσοστό τηλεθέασης 30% το πολύ....

Η ενημέρωση έχει "γκρεμοτσακίσει" τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές του Σαββατοκύριακου, οι οποίες σημειώνουν πολικά ποσοστά τηλεθέασης. Και ποιο άραγε είναι το λάθος αυτών των εκπομπών;



  • Επιτέλους ΣΚ: Μία κουρασμένη Ναταλία, ένα αδύναμο πάνελ, μία άνευρη θεματολογία...


  • ΣΟΥΚΟΥ: Μία περίκλειστη Μπεκατώρου, μία εκπομπή χωρίς ταυτότητα, τέσσερις συντελεστές χωρίς χημεία...


  • Σπίτι μου, σπιτάκι μου: Μία τηλεοπτικά αδιάφορη παρουσιάστρια, μία ροή χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο, ένα βαρετό πάνελ.

Οι εκπομπές θα πρέπει να κοιτάξουν να διορθώσουν τα αρνητικά σημεία τους και να αποκτήσουν μία πιο δουλεμένη θεματολογία, και όχι απλώς να γεμίζουν τηλεοπτικό χρόνο με ανούσιες συζητήσεις, ανεπιτυχή αστεία και "γλείψιμο" σε όλους τους καλεσμένους τους...

Αλλιώς ,η οδός θα παραμείνει ερμητικά κλειστή...







Μονόδρομος για το Rising Star



Πρεμιέρα κάνει την Κυριακή το βράδυ το Rising Star στον Αnt1, το σόου, που ήδη έχει δημιουργήσει πολύ μεγάλες προσδοκίες. Προχθές έγινε ένα άνοιγμα για το σόου, όπου ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με την Καλομοίρα παρουσίασε τον τρόπο της ψηφοφορίας και έδωσε ορισμένες πληροφορίες για το επερχόμενο σόου.

Το μόνο σίγουρο πριν ξεκινήσουμε την ανάλυση, είναι ότι ο Ant1 ξέρει να κάνει τέτοιου είδους τηλεοπτικά προγράμματα και το αποδεικνύει συνεχώς. 













 Τα συστατικά του show:

- Ένα υπέρλαμπρο πλατό (ίσως από τα ωραιότερα που έχουν γίνει), με εξαιρετικό φωτισμό και γραφικά. Στο κέντρο αυτού του πλατό ένας τεράστιος τοίχος, ο οποίος πρέπει να "σηκωθεί" με τις ψήφους κριτών και κοινού.

- Η διαδραστικότητα και η ένταξη στο παιχνίδι του κόσμου, μέσω της έξυπνης εφαρμογής live ψηφοφορίας.

- Τέσσερις κριτές αρκετά καταξιωμένοι.  Οι Ρέμος/Βανδή έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία στο Voice και έχουν αποδείξει ότι μπορούν να διαχειριστούν με επιτυχία ένα τέτοιο talent show. Οι Μακεδόνας/Μάστορας δοκιμάζονται για πρώτη φορά και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν θα δέσουν με τους άλλους δύο... Νομίζω, ότι ο Κώστας Μακεδόνας θα κάνει την έκπληξη, καθώς πρόκειται για ένα άνθρωπο πολύ χαμηλών τόνων, με έξυπνο σχόλιο, χιούμορ και ευγένεια.

- Ένας ανανεωμένος Λιάγκας, ο οποίος αναμένεται να βάλει την ίντριγκα, που θέλουν αυτού του είδους τα talent show (γιατί ας μην ξεχνάμε, ότι πρόκειται για ριάλιτι).

- Μία Καλομοίρα, η οποία στην προχθεσινή παρουσίαση φάνηκε ναι μεν αποφασισμένη να το παλέψει και να κάνει comeback, αλλά και πάρα πάρα πολύ αγχωμένη.Σαν πρώτη εμφάνιση δεν με εντυπωσίασε...


Μάλλον για το Rising Star η επιτυχία... θα είναι μονόδρομος.

Μένει βέβαια και να το αποδείξει αυτό, γιατί ναι μεν έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες, όμως, δεν αρκούν από μόνες τους για την επιτυχία. Πρέπει τα συστατικά να ταιριάξουν μεταξύ τους και πάνω απ'  όλα να σεβαστούν τόσο τους τηλεθεατές, με ένα καλαίσθητο και δομημένο σόου, αλλά και τους παίχτες, οι οποίοι πάνε να παρουσιάσουν τις δυνατότητές τους και όχι να μετατραπούν σε ένα τηλεοπτικό πιόνι για το παιχνίδι της τηλεθέασης...





Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ!


Η σημερινή μας τηλεοπτική "διαδρομή" έφτασε στο τέλος της!


Ραντεβού εδώ την επόμενη Τρίτη, με τον 12ο "Μοντέρ", για να "μοντάρουμε" παρέα όλα τα τηλεοπτικά δρώμενα, όπως μόνο εμείς ξέρουμε...


Μέχρι τότε να έχετε στο μυαλό και την ψυχή σας αυτό που είπε ο Μαχάτμα Γκάντι:



"Πρέπει να είσαι η αλλαγή, που εύχεσαι να δεις στον κόσμο"!


Για οποιαδήποτε παρατήρηση, ένσταση, συμφωνία και διαφωνία, θα περιμένω με χαρά τα σχόλιά σας κάτω από την ανάρτηση, αλλά και τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου mail: georgebastounas@hotmail.gr.


Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική εβδομάδα, 

με παρέα σας το tvnea.com!

Γιατί δικαίως... το σερφάρισμα σταματάει εδώ!


Σήμερα, Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016 θα ήθελα να κλείσω τη συγκεκριμένη στήλη με τον στίχο του Λευτέρη Παπαδόπουλου: 

"Υπερασπίσου το παιδί, 
γιατί αν γλυτώσει το παιδί,
υπάρχει ελπίδα...."


Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πραγματικα το rising star θα παει πολυ καλα (αν και τα 18 σε αριθμο live μου φαινονται πολλα).Η Καλομοιρα θα πρεπει να μην εχει τοσο αγχος, γιατι απο την Κυριακη θα εχει τετραωρα live,απο τη μια θα της πεταει ο Λιαγκας δυσκολες φρασεις (ο γεγονε γεγονε), απο την αλλη θα της δινει οδηγιες ο σκηνοθετης (να στεκεται σωστα για να φαινεται ο χορηγος κτλ).Θα πρεπει να χαλαρωσει και live με live θα βελτιωνεται. Συγχρονο και ωραιο σκηνικο συμφωνω, μου φανηκε μικρο το τραπεζι των κριτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργο, σου βγάζω το καπέλο, που τολμάς να γράψεις για την Μπεκατώρου, αυτά που όλοι σκεφτόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ανώνυμε 8:45 Συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες!
    Θέλει αρκετή προσπάθεια από την Καλομοίρα στη διαχείριση!

    @Ανώνυμε 8:47 Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο σου που εκφράζεις με σεβασμό και ευγένεια την γνώμη που εχουμε όλοι για την Μενεγακη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !