Νίκος Χατζηνικολάου: Είπε το ΝΑΙ στον ΑΝΤ1; Όλο το ρεπορτάζ στο TVNEA.COM

Στις αρχές του Σεπτεμβρίου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Χατζηνικολάου αποχωρεί από το Star, ενώ η ανακοίνωση έγινε από τον ίδιο μέσα από το ραδιόφωνο του Real. Σύμφωνα με όσα είχε ανακοινώσει στην εκπομπή του, ο γνωστός δημοσιογράφος είχε συμφωνήσει από το καλοκαίρι με την ιδιοκτησία του σταθμού, να μην συνεχίσει στο δελτίο του καναλιού, αλλά να κρατήσει μόνον τον «Ενικό» κάθε εβδομάδα. Όπως ενημέρωσε, δεν προσχώρησε σε νέο συμβόλαιο ούτε για την εκπομπή του, καθώς δεν είχε νόημα να κάνει συμφωνία για 2-3 μήνες, εφόσον εκκρεμούσε το θέμα των αδειών.
Από την άλλη, το κανάλι του Αμαρουσίου εδώ και αρκετό καιρό επιθυμούσε διακαώς να προσθέσει τον Νίκο Χατζηνικολάου στο δυναμικό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του toratora , ο δημοσιογράφος φέρεται να είπε το μεγάλο «ναι» με τον Ant1 για τη θέση  του σχολιαστή στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού, καθώς και για την εβδομαδιαία παρουσίαση της εκπομπής του «Ενικός».

Το TVNEA.COM μιλώντας με τον ίδιο τον παρουσιαστή, μας τόνισε πως υπάρχουν προτάσεις σχεδόν από όλα τα κανάλια ,και ότι μετά τις γιορτές θα συζητήσει  και θα αποφασίσει για το πού θα στεγάσει τελικά την εκπομπή του αλλά και την πιθανή παρουσία του στα δελτία.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: