Το διαζύγιο έφερε τον Μπραντ Πιτ στην 1η θέση της Google

Unknown
0

Μπορεί η βασίλισσα της χρονιάς για τη μηχανή αναζήτησης της να είναι η Μέγκαν Μαρκλ μια γυναίκα που ήρθε στο προσκήνιο κυρίως γιατί ίσως είναι αυτή που θα οδηγήσει τον πρίγκιπα Χάρι στο ναό, ωστόσο ο βασιλιάς της Google στη δική της ανασκόπηση της χρονιάς είναι ο πρόσφατα διαζευγμένος Μπραντ Πιτ.


Ο σταρ και πρώην σύζυγος της Αντζελίνα Τζολί "σκαρφάλωσε" στην πρώτη θέση της λίστας με τους πιο δημοφιλείς άνδρες ηθοποιούς, προφανώς μετά την είδηση της ακύρωσης του όρου Brangelina και το πολύκροτο διαζυγίου του.

Ο Μπραντ Πιτ που έχει αθωωθεί πανηγυρικά από το FBI το οποίο έκλεισε και επισήμως την έρευνα για κακοποίηση που αφορούσε τον ίδιο και τον γιο του Μάντοξ μετά από περιστατικό τον περασμένο Σεπτέμβρη κατά τη διάρκεια πτήσης με ιδιωτικό τζετ της οικογένειας που προσγειώθηκε στο Λος Αντζελες, συνεχίζει να δίνει μάχη για την επιμέλεια των παιδιών του.

Ο χωρισμός των Τζολί-Πιτ θεωρήθηκε ένα από τα μεγάλα σοκ στη light ειδησεογραφία και συνεχίζει να απασχολεί τα media με τα στρατόπεδα να είναι χωρισμένα ανάμεσα σε εκείνους που πιστεύουν Εκείνη και άλλους που υπερασπίζονται εκείνον. Μέχρι στιγμής, οι πρώην σύζυγοι, έχουν καταλήξει σε μια συμφωνία κατά την οποία εκείνη κρατάει τα παιδιά ενώ εκείνος δικαιούται για την ώρα “θεραπευτικές επισκέψεις”.

Tη λίστα συμπληρώνουν ο Άνταμ Ντράιβερ (βλ. Star Wars), o εραστής της Τέιλορ Σουίφτ Τομ Χίντλεστον και (παράλογα) ο Τέιλορ Λότνερ.

cnn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !