Οι αποκαλύψεις του Καπουτζίδη για το The Voice

0
Aποκαλύψεις για το The Voice που φέτος θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.


«Μου αρέσει πολύ. Έχω τη χαρά να κάνω κάτι που το έβλεπα σαν τηλεθεατής και το έβλεπα πάντα. Είναι πολύ όμορφο αυτό να δουλεύεις σε κάτι το οποίο σου αρέσει. Από εκεί και πέρα έχω και τη χαρά να έχω τους coaches. Νομίζω ότι αρέσει και στους ίδιους. Αισθάνονται ότι παίζουν. Το δίδυμο Έλενας – Πάνου είναι το πιο τρελό. Έχουν πολύ γέλιο. Μέσα σε αυτή την τρέλα, έρχεται ο Σάκης και τους παίρνει τους παίκτες. Και ο πιο σοβαρός ο οποίος επίσης κάνει τις πιο απίστευτες τρίπλες και μας αφήνει πολλές φορές άναυδους είναι ο Κωστής»

Ενώ σε ότι αφορά τη σύγκριση με το Γιώργο Λιάγκα και τις διαφορές με το παλαιότερο Voice, δήλωσε:

Με τον Γιώργος είμαστε πολύ διαφορετικοί ούτως ή άλλως, οπότε διαφορετικά θα το κάνουμε κιόλας. Κι ο καθένας τον εαυτό του έχει αν δώσει στην ουσία...Νομίζω στο δικό μας The Voice θα δούμε περισσότερα Blinds, για αυτό έχουμε και περισσότερα επεισόδια και έχω την αίσθηση, αυτά δεν ξέρω να σας τα πω στο 100% ακόμα ότι θα είναι και μεγαλύτερες οι ομάδες» αποκαλύπτει ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφορικά με τις διαδικασίες του παιχνιδιού.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !