UPDATE (καθαρά ποσοστά)- Δεν παίρνει ανάσα το VOICE του ΣΚΑΙ... #thevoicegr

6
Με χαμηλότερα ποσοστά τηλεθέασης συνεχίζει το 2 Blind Auditions του THE VOICE στον ΣΚΑΙ. Τόσο ο ALPHA όσο και ο ΑΝΤ1 δεν άφησαν το show να πάρει ανάσα.

Αναλυτικά σύμφωνα με τα  καθαρά ποσοστά τηλεθέασης το THE VOICE σημείωσε 18,8 στο σύνολο και 22,8 στο δυναμικό κοινό.
Στην 1η θέση  βρέθηκε το Πακέτο με 29,3 στο σύνολο και 15,5 στο δυναμικό, ενώ οι Συμμαθητές σημείωσαν 17,6 στο σύνολο και 20,7 στο δυναμικό.
Να σημειώσουμε ότι οι Συμμαθητές ήταν στην 1η θέση στο δυναμικό κοινό όσοι ώρα έπαιξαν απέναντι Πακέτο και Voice.Το 2night show σημείωσε 13,1 στο σύνολο και 15,8 στο δυναμικό κοινό.


Να σημειώσουμε ότι την 1η θέση στο σύνολο είχε το Πάμε Πακέτο ενώ οι Συμμαθητές πήραν την 1η θέση (στην διάρκεια που έπαιξαν ) στο δυναμικό κοινό.

Μιας και είμαι στο VOICE , να κάνουμε μια διευκρίνηση καθώς χθες υπήρχαν πολλά σχόλια προς το σίτε μας, ότι κατακρίναμε και συγκρίναμε το VOICE του ΑΝΤ1 με αυτό του ΣΚΑΙ.
Τα σχόλιά σας έλεγαν οτι το VOICE του ΣΚΑΙ σημείωσε χαμηλότερα ποσοστά γιατί είχε ανταγωνισμό τον ΑΝΤ1 ενώ όταν έπαιζε στον ΑΝΤ1 και σημείωνε σαρωτικά ποσοστά τηλεθέασης δεν είχε ανταγωνισμό.
Αυτό λοιπόν είναι ψευδές καθώς τότε το VOICE ειχε να ανταγωνιστεί το διπλό επεισόδιο απο την πετυχημένη σειρά του MEGA "Κλεμμένα Όνειρα" που τότε χτυπούσε 35αρια, αλλά και το Φως στο Τουνέλ .

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. η ισοπεδωτικη λογικη του ΣΚΑΙ, που νομιζει ότι απλα αγοράζοντας ένα δημοφιλες φορμά κατευθείαν γίνεται πρωταγωνιστής στην ψυχαγωγία έχει μεγάλη πλάκα.
    Ο ΑΝΤ1, το MEGA αλλά και ο ALPHA, χρειάστηκαν δεκαετίες και πολλή μαεστρία για να χτίσουν το προφίλ που τους καθιέρωσε στην ψυχαγωγία.
    Δεν κατακτιέται αυτό σε μια νύχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντι να χαιρομαστε που καναλια οπως ο σκαι κανουν τετοια σοου τα καταδικαζουμε ξεχνοντας τη δυναμικη του σταθμου. κριμα. ανεβασε ομως και τα νουμερα των αλλων εκπομπων για να εχουμε πληρη εικονα. καθολου τυχαια η πτωση των συμμαθητων και του αρναουτογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα συγγνώμη. Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά έχει δυναμική ο ΣΚΑΙ.
    Δεν είναι ΑΝΤ1, άλλα κάτι που αξίζει έχει νούμερα.
    Το X FACTOR για παράδειγμα πήγε πολύ καλύτερα σε ποσοστά τηλεθέαση και γι αυτό ευθύνεται ξεκάθαρα η επιτροπή που είχε άποψη και δυνατό λέγειν .
    Το VOICE άπλα τόσο σε παρουσίαση όσο και σε επιτροπή περνά αδιάφορη. Οι φωνές δε πολύ μέτριες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστευω πως και ο σκαι δεν θα περιμενε αυτα τα νουμερα, αλλα σιγουρα κατι παραπανω απο αυτα του x factor.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδια το πακετο δεν το νικαει κανεις,εχει μεγαλο και σταθερο κοινο!ολοι καλα πηγανε!ο μονος π πρεπει να φοβαται ειναι ο γρηγορης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όλα εξαρτώνται από το ποσο κοστιζει το VOICE στον ΣΚΑΙ και τι εσοδα θα φερει. Αν το εχει παρει φθηνα, μια χαρα είναι το ~18-19%. Αν όχι, τότε υπάρχει πρόβλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !