Το Τηλεβαρόμετρο του TV Nea #9

0

Δευτέρα ,21 Νοεμβρίου, σήμερα και είμαστε ξανά μαζί για 9η φορά! 

 Το Τηλεβαρόμετρο είναι εδώ ,λοιπόν,για να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Να ζυγίζει τα θετικά και τα αρνητικά. 

Πάμε να δούμε τι ψηφίζουμε θετικά και τι αρνητικά την εβδομάδα που μας πέρασε. 

 Δίνουμε Θετική Ψήφο: 

  3. Στη Σάσα Σταμάτη. Η δημοσιογράφος έκανε την τηλεοπτική της εμφάνιση πριν από 7 χρόνια στο πλευρό των Λιάγκα -Σκορδά, και για πολλούς αποτέλεσε το μαυρό πρόβατο σε μια καθωσπρέπει τηλεόραση. Η Σάσα ,λοιπόν, έκανε το εξής απλό, ήταν ο εαυτός της. Αντιτηλεοπτικός μεν, ο εαυτός της δε. Αυθόρμητη, με αρκετό τσαμπουκά και μια πιο σκληρή γλώσσα που μάλιστα την πλήρωσε με την απόλυσή της. Φέτος, λοιπόν, το διαφορετικό που εντοπίζω βλέποντάς τη στο ''Πρωινό'' είναι πως νιώθω ότι έχει βρει τον τηλεοπτικό της χαρακτήρα, αυτόν δηλαδή που θα έχει όταν τα φώτα της κάμερας είναι αναμμένα.Σε αυτό τη βοηθάει η πολύ καλή χημεία που έχει με τη Φαίη Σκορδά , διαφορετική από αυτή  που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα, που πλέον δεν είναι στο ''Πρωινό''. Στα συν της δημοσιογράφου είναι ότι δεν πρόκειται για μια ακόμη απλή πανελίστρια αλλά κάνει και ρεπορτάζ αλλά και πολύ καλές συνεντεύξεις. 

 
2. Βούλα -Μηνάς : Και φυσικά αναφέρομαι στο μεγαλύτερο ζευγάρι της πετυχημένης σειράς του alpha, "Μην αρχίζεις την μουρμούρα". Οι Ελένη Κοκκίδου (Βούλα) και Αντώνης Αντωνίου (Μηνάς) στην 4η σεζόν τους στη σειρά δεν έχουν κουράσει καθόλου. Η εξαιρετική τους χημεία, τα πολύ καλά και με πολύ χιούμορ κείμενα που τους γράφουν αλλά και οι ίδιοι ηθοποιοί σαν άνθρωποι, είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν το τηλεοπτικό ζευγάρι τόσο αγαπητό στους τηλεθεατές. Καλό θα ήταν οι πιο νέοι ηθοποιοί της σειράς ( ...και όχι μόνο ) να παίρνουν μαθήματα απ' αυτούς τους ηθοποιούς, που με το ήθος τους αλλά και το μεράκι τους για τη δουλεία μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να φέρουν σε όποια δουλειά κι αν βρεθούν.

  1. Πάμε Πακέτο. Η εκπομπή με παρουσιάστρια τη Βίκυ Χατζηβασιλείου μπαίνει στην Θετική πλευρά του Τηλεβαρόμετρου, κατ'αρχάς για την πολύ καλή δουλειά που κάνει ολόκληρη η ομάδα. Η έρευνα των συντελεστών της εκπομπής για τα "πακέτα" είναι κάτι παραπάνω από αξιέπαινη αφού για μερικές από τις περιπτώσεις πρέπει να ψάξουν πολύ "βαθιά" ,τόσο στον χρόνο όσο και στον χάρτη, και τα καταφέρνουν ! Πέρα από αυτό,και παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια εκ των πραγμάτων πιο "μελό" εκπομπή , το συναίσθημα σου βγαίνει αυθόρμητα χωρίς κάποιος να προσπαθεί να σε κάνει να συγκινηθείς. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου τόσο με την εμπειρία της όλα αυτά τα χρόνια στο τιμόνι αυτής της εκπομπής όσο και με τις γνώσεις της, καταφέρνει να διαχειρίζεται ακόμη και τα πιο βαριά θέματα με εξαιρετική μαεστρία. Δεν είναι , λοιπόν, καθόλου τυχαία η επιτυχία της. 

Δίνουμε Αρνητική Ψήφο : 


-3. Στις Τηλε- κόντρες. Παλιό το κόλπο και μάλλον ξεπερασμένο. Τελευταίο "κρούσμα" αυτό της τηλεοπτικής κόντρας μεταξύ των Ξαναδέστε τους και της Ζήνας Κουτσελίνη. Το να προσπαθείς να δημιουργήσεις μια κόντρα στην κυριολεξία από το πουθενά με στόχο να σε προσέξουν λίγο παραπάνω και να τσιμπήσεις και λίγα νουμεράκια, μοιάζει χαζό σε μια σύγχρονη τηλεόραση του 2016. Στην συγκεκριμένη τηλε-κόντρα αυτοί που φαίνεται ότι έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη είναι η παρέα του Ξαναδέστες τους , αφού δεν ξανα βλέπονται εύκολα και αυτό τους οδηγεί σε παλιά και καλά(;) κολπάκια τύπου πάμε να πούμε μια, δυο, τρείς, κακιούλες και να γίνουμε και λίγο πιο εμμονικοί με συγκεκριμένα άτομα,μήπως και μας παίξουν λίγο παραπάνω. Δουλεία είναι η λύση, αδέρφια , δουλειά και έμπνευση.

 
-2. The Voice. Το τάλεντ σόου που παρακολουθούμε ήδη από την προηγούμενη Τετάρτη, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ αυτή τη φορά, είναι το πιο ενδιαφέρον κόνσεπτ σε τάλεντ σόου που έχουμε δει μέχρι τώρα. Και κάπου εδώ τελειώνουν τα θετικά. Παρακολούθησα τα δυο πρώτα blind auditions του σόου και οι πρώτες εντυπώσεις δεν ήταν καλές. Πάμε πρώτα στους κριτές. Η Έλενα Παπαρίζου πρέπει να ηρεμήσει λιγάκι, υπερβολική σε όλες της τις αντιδράσεις και πολύ κουραστική, ο Σάκης Ρουβάς μάς αποδεικνύει ότι και χωρίς ότο κιού συνεχίζει να μην το 'χει με τον τηλεοπτικό λόγο, ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ίσως ο πιο αδιάφορος κριτής που πέρασε από τάλεντ σόου (ξεπέρασε και την Ασλανίδου) , όσο για τον Πάνο Μουζουράκη, ο πιο ενδιαφέρων από τους τέσσερις μεν, ωστόσο, πρέπει λίγο να το βρει με το χιούμορ του γιατί υπήρχαν στιγμές που έφερνε σε αμηχανία τους αγχωμένους συμμετέχοντες. Ο Γιώργος Καπουτζίδης δυστυχώς δεν μπορεί να διαχειριστεί το ριάλιτι στοιχείο του σόου, που ως παρουσιαστής οφείλει να κάνει. Τέλος, η επιλογή των παικτών φαίνεται πως έγινε περισσότερο με βάση τις δακρύβρεχτες ιστορίες τους και όχι με βάση το ταλέντο τους.


 
-1. Στο άλλο σόου του ΣΚΑΪ , το Junior music stars. Κατ'αρχάς γιατί πρόκειται για ένα σόου με παιδιά και πάντα θα διαφωνώ με τέτοιου είδους σόου. Δεύτερον, γιατί είναι ένα σόου με παιδιά που προβάλλεται στις 10 το βράδυ. Είναι τουλάχιστον ανόητο άνθρωποι που θα έκαναν τα πάντα για να μη δούμε ούτε φωτογραφία από τα δικά τους παιδιά, να κάθονται μπροστά στην κάμερα και να κρίνουν , συμβουλεύουν , μαθαίνουν- όπως θέλετε πείτε το , το ίδιο είναι. Είναι επίσης ανόητο γονείς γεμάτοι ματαιοδοξίες να βάζουν σε διαδικασία ριάλιτι τα παιδιά τους για να κερδίσουν έστω αυτά μια 3μηνη δημοσιότητα, γιατί καριέρα δεν πρόκειται να κάνουν , δεν είναι,άλλωστε, κι αυτός ο στόχος του παιχνιδιού φαντάζομαι. Υπάρχουν δεκάδες κόνσεπτ που θα μπορούσαν τα κανάλια να βγάλουν για να κερδίσουν λίγη παραπάνω τηλεθέαση, αρκεί ,όμως, αυτά να μην έχουν παιδιά σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αυτά ήταν και για απόψε τα σχόλια του Τηλεβαρόμετρου. Μέχρι το επόμενό μας ραντεβού μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε για ό, τι συμβαίνει από το tvnea.com !

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !