Το Τηλεβαρόμετρο του TV Nea #8

0

Αφού έγινε και η μεγαλύτερη εκλογική αναμέτρηση του πλανήτη με νικητή τον Ντόναλτ Τράμπ, δεν μας μένει παρά να γυρίσουμε στη ρουτίνα μας και τις συνήθειές μας.

Μια από αυτές είναι και το Τηλεβαρόμετρο,που είναι και αυτή τη Δευτέρα εδώ, στο TV Nea,για να δούμε μαζί με εσάς τις 3 θετικές εντυπώσεις μας απο την εβδομάδα που μας πέρασε αλλά και εκείνα τα 3 προγράμματα που θέλουν επειγόντως αλλαγή.

 Δίνουμε Θετική Ψήφο

 3.Στη Νίκη Λάμη. Η Σεσίλια των Συμμαθητών ή καλύτερα η εξαιρετική Σεσίλια των Συμμαθητών, αποτελεί μια από τις πιο ευχάριστες αλλά και τις πιο αστείες παρουσίες στο καθημερινό σήριαλ του ΑΝΤ1. Η κολομβιανή υπηρέτρια της Μαριλένας Κουλούρη δεν θα μπορούσε να είχε βρει καλύτερη ηθοποιό να την ενσαρκώσει. Σε ένα εξαίρετο all star κάστ, είναι πολύ ωραίο να μπορούν να ξεχωρίζουν και νέοι ηθοποιοί ,και η Νίκη Λάμη το έχει καταφέρει.


2. Στο  Lucky Room. Σε μια τηλεόραση που,όσον αφορά τα τηλεπαιχνίδια, έχει την τάση να ανακυκλώνει επιτυχίες του παρελθόντος (Τροχός της τύχης, Deal, Ραντεβού) ,ευτυχώς έχουμε φρέσκο πράγμα.

Αγωνία , γέλιο και....χρήμα είναι τα βασικά συστατικά ενός καλού τηλεπαιχνιδιού ,και το Lucky room του ΑΝΤ1 τα προσφέρει και με το παραπάνω. Ο Γιώργος Λιάγκας "μαέστρος" σε αυτού του είδους την ψυχαγωγία είναι σίγουρα η κατάλληλη επιλογή για αυτό το φρέσκο τηλεπαιχνίδι.



1.Στην Αγγελική Νικολούλη. Η δημοσιογράφος που για 21 χρόνια κάνει εξαιρετική δουλειά μπορεί να μην χρειάζεται τη θετική ψήφο του Τηλεβαρόμετρου για να καταξιωθεί, όμως, εμείς πρέπει να αναφέρουμε την πολύ καλή και αξιόλογη δουλεία που κάνει. Η επιμονή της,η πολύ καλή και σκληρή δουλειά , το πάθος της αλλά και η πολύχρονη εμπειρία της στο συγκεκριμένο είδος δημοσιογραφίας, είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν την ίδια αλλά και το ''Φως στο Τούνελ'' την νούμερο ένα επιλογή των τηλεθεατών κάθε Παρασκευή βράδυ', μέσα από τη συχνότητα του alpha.

 Δίνουμε Αρνητική Ψήφο:

 -3 Στα 5 κλειδιά. Ενώ το σενάριο της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 είναι βασισμένο σε ένα πολύ ενδιαφέρον και ιντριγκαδόρικο βιβλίο , η σειρά πάσχει σε αρκετά σημεία, τα οποία αν διορθωθούν μπορούν να κάνουν τη σειρά να απογειωθεί. Η εξαιρετικά αργή πλοκή του είναι ένα από αυτά. Είπαμε η σειρά βασίζεται στο βιβλίο της Λένας Μαντά, αλλά κάποια στιγμή θα πάει έτσι κι αλλιώς ένα βήμα παραπέρα δεν μπορεί να εξελιχθεί ένα βιβλίο σε ολόκληρη σεζόν και μάλιστα καθημερινού. Ακόμη ένα στοιχείο που πρέπει να δώσουν προσοχή είναι οι ιστορίες γύρω από τη βασική, οι οποίες είναι βαρετές και χωρίς κανένα ενδιαφέρον.Ένας πιο ενεργός ρόλος της Λένας Μαντά ίσως βοηθούσε αρκετά ώστε η σειρά να πάρει τα πάνω της.


 -2 Στην Εύα Αντωνοπούλου. Η παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ κάνει ό,τι μπορεί για να μας πείσει ότι είναι μια σοβαρή δημοσιογράφος, και αυτό είναι που μας "χαλάει". Η υπερβολική σοβαρότητα που δείχνει κατά τη διάρκεια του δελτίου αλλά και οι στυλιστικές της επιλογές την κάνουν να χάνει πολύ από τη νεανικότητα και τη φρεσκάδα που θα μπορούσε να προσφέρει. Τώρα που το δελτίο του ΣΚΑΪ έχει πάρει τα πάνω του ( λόγω της απουσίας του δελτίου του Mega που εκείνη την ώρα σάρωνε),ο ΣΚΑΪ μπαίνει περισσότερο στα σπίτια των τηλεθεατών αλλά και στο δικό μας μικροσκόπιο. Η επιλογή της Εύας Αντωνοπούλου είναι μεν μια ωραία επιλογή, η ίδια ,όμως, πρέπει να ηρεμήσει και να βρει τις ισορροπίες της.


 
-1 Στη Ναταλία Γερμανού. Γιατί βαριέται και βαριόμαστε και εμείς να τη βλέπουμε. Μπορεί η παρουσιάστρια να καταφέρνει κάθε χρόνο να υπάρχει στο τηλεοπτικό τοπίο, όμως, οι καλές δημόσιες σχέσεις ή ένα όνομα που έχεις καταφέρει να χτίσεις ,δεν σε κάνουν απαραίτητα καλό στη δουλεία σου. Η Ναταλία χρονιά με τη χρονιά μοιάζει απλά να γίνεται χειρότερη και να κάνει απλά αγκαρία που βρίσκεται μπροστά από την κάμερα. Η εντύπωση που προκαλεί είναι ότι πάει πέντε λεπτά πριν βγει στον αέρα και φεύγει πέντε λεπτά αφότου τελειώσει η εκπομπή. Περισσότερη δουλειά αλλά και ευγνωμοσύνη για τις ευκαιρίες που ακόμα της δίνουν, είναι η πρότασή μας. 


 Αυτά για απόψε από το Τηλεβαρόμετρο.Τα λέμε ξανά την επόμενη Δευτέρα, εδώ,στο Τvnea.com !

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !