Το Τηλεβαρόμετρο του TV Nea #7

0

7 Νοεμβρίου σήμερα, 7ο Τηλεβαρόμετρο, τυχαίο; Προφανώς, αλλά μου άρεσε η σύμπτωση και ήθελα να την αναφέρω! 

Το Τηλεβαρόμετρο είναι ξανά εδώ, λοιπόν, για να δώσει τις βαθμολογίες του. Ποιοι αρίστευσαν την προηγούμενη εβδομάδα και ποιοι έμειναν κάτω από τη βάση; 

Δίνουμε Θετική Ψήφο : 

3 Στη Δούκισσα Νομικού. Η Παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 έχει δοκιμαστεί σε πάρα πολλά πόστα και προγράμματα, από πολύ λαμπερά σόου μέχρι καθαρόαιμα γυναικεία μαγκαζίνο. Ωστόσο, στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη βλέπουμε μια διαφορετική Δούκισσα . Μια Δούκισσα που μας αρέσει πολύ , που δεν είναι μόνο μια όμορφη παρουσία , ξέρει να παίρνει συνεντεύξεις , ξέρει να ρωτάει τα σωστά πράγματα, να τολμάει, νιώθει καλά δίπλα στον Θέμο, και αυτό της βγάζει τον καλό της εαυτό. Αυτή η πλευρά της Δούκισσας Νομικού,μας αρέσει πολύ! 

2 Στην Πόπη Τσαπανίδου. Στο πρώτο Τηλεβαρόμετρο είχαμε μιλήσει για την “κουρασμένη” αρχή της παρουσιάστριας του Star. Ε , σε αυτό το 7ο Τηλεβόμετρο ευτυχώς είμαστε στην ευχάριστη θέση να βάλουμε την Πόπη Τσαπανίδου από την θετική πλευρά του. Η παρουσιάστρια, ένα μήνα και κάτι μετά την πρεμιέρα της, μοιάζει να βρίσκει σιγά σιγά τον καλό της εαυτό. Ίσως όλο το θέμα των τηλεοπτικών αδειών αλλά και όλα όσα ακούγονταν το καλοκαίρι για την παρουσιάστρια ,να την είχαν επηρεάσει αρνητικά και να μπήκε στην αρένα της φετινής χρονιάς λίγο πιο “αγριεμένη” ,αλλά τώρα που τα πράγματα έχουν πάρει μια κανονικότητα η ίδια μοιάζει να έχει ηρεμήσει και να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά. 

1 The 2night show. Είναι η πιο χαρακτηριστική εκπομπή late nigth talk show που θα μπορούσε να υπάρχει. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δίνει τον καλύτερό του εαυτό στην συγκεκριμένη εκπομπή ( σε αντίθεση με την “Μαμά”). Διαχειρίζεται τους καλεσμένους του όπως ακριβώς αρμόζει η ώρα , ενώ ρωτάει πράγματα που ναι μεν μπορεί να φέρουν τους καλεσμένους σε δύσκολη θέση ,αλλά οι εκπομπές τέτοιου είδους αυτό επιβάλλουν. Ο Δημήτρης Σταρόβας δίνει το δικό του στίγμα στην εκπομπή χαλαρώνοντας λίγο τους καλεσμένους . Ακόμη και τα παιχνίδια, των οποίων γενικά δεν είμαι θαυμαστής, σε αυτή την εκπομπή έχουν θέση και όντως μπορείς να γελάσεις λιγάκι. Μας αρέσει και την κατατάσσουμε στα θετικά. 

Δίνουμε αρνητική ψήφο : 

-3 Στο Blind Taste. Το τηλεπαιχνίδι μαγειρικής του Star είναι ίσως το πιο βαρετό πρόγραμμα της Ελληνικής τηλεόρασης. Λίγο οι συνταγές που κυρίως είναι πιο γκουρμέ, άρα, αδιάφορες να τις παρακολουθήσει κανείς, ,εν συνεχεία το σχεδόν αδιάφορο κόνσεπτ ,αλλά και η υπερπροσπάθεια να γίνει λίγο περισσότερο ριάλιτι . Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ,συμπαθής μεν αλλά παντελώς αδιάφορος από πλευράς παρουσίασης ,και λογικό, αφού μπορεί μεν να έχει κάνει τηλεόραση αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί μια εκπομπή ως παρουσιαστής. Η εκπομπή είναι γενικά πολύ μονότονη, ενώ και η ώρα προβολής της δεν την βοηθάει ιδιαίτερα αφού αν ξεχαστείς ,μπορεί και να σε πάρει ο ύπνος! 

-2 Μην αρχίζεις την Μουρμούρα. Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν είχαμε όχι μια αλλά δυο προσθήκες ζευγαριών και μπορεί για το ζευγάρι Κοντογιώργη -Χρυσοστόμου να μην έχουμε να πούμε τίποτα, ωστόσο, για το “μικρό” ζευγάρι της σειράς, Πλεμμένος-Αθερίδου, έχουμε, και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πολύ καλό. Όση ώρα και να τους βλέπεις προσπαθείς να δεις πού το πηγαίνουν , οι διάλογοί τους δεν βγάζουν κανένα νόημα ,και το πιο δυσάρεστο: δεν βγάζουν και γέλιο. Η ιστορία τους είναι πολύ μακριά από ένα νέο ζευγάρι 20άριδων αλλά και η υποκριτική τους ικανότητα έχει πάει προφανώς σε άλλο πλατό. Η αλλαγή , όχι στο ζευγάρι αλλά στην ιστορία που προσπαθούν να μας πουν ,επιβάλλεται άμεσα. 

-1 Στις εκπομπές χωρίς χαρακτήρα του Ε. Αν εξαιρέσεις την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αυτή της Τατιάνας Στεφανίδου, όλες οι υπόλοιπες εκπομπές του καναλιού έχουν πρόβλημα προσδιορισμού. Μπορεί να είμαι και εγώ ο παράξενος τηλεθεατής που όταν βάζω να δω μια ψυχαγωγική εκπομπή θέλω να είναι ψυχαγωγική, κι όταν θέλω να δω μια κοινωνική να είναι κοινωνική, αλλά φαντάζομαι ότι υπάρχουν κι άλλοι. Αυτή η προσπάθεια για infotainment μόνο κακό κάνει στις εκπομπές καθώς μόνο σύγχυση στο κοινό μπορεί να προκαλέσει. Ο χαρακτήρας μιας εκπομπής πρέπει να είναι συγκεκριμένος έτσι ώστε η εκπομπή να μπορέσει να αποκτήσει το κοινό της .Όλο αυτό το ανακάτεμα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης,δυστυχώς δεν μπορούν μπορούν να το κάνουν όλοι , δεν είναι όλα για όλους.

Δόθηκαν ,λοιπόν, και οι σημερινές βαθμολογίες .Ξανά μαζί την επόμενη Δευτέρα, στις 6 !

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !