Η Καλομοίρα πρέπει να περάσει ένα... test!

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 22.15, μία Κυριακή πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του “Rising Star”, ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με την Καλομοίρα μας προσκαλούν στο “RISING STAR LIVE TEST” για να «σηκώσουμε» όλοι μαζί τον «Τοίχο» του “Rising Star”.
Κατά τη διάρκεια της 20λεπτης εκπομπής, οι δύο παρουσιαστές θα μας «ξεναγήσουν» στον κόσμο του “Rising Star”, θα μας αποκαλύψουν  όλα τα μυστικά της ψηφοφορίας, της δωρεάν εφαρμογής “Rising Star Application” αλλά και του «Τοίχου».
Γιατί μας αφορά;  To “Rising Star”, το τηλεπαιχνίδι που έχει ανατρέψει τα δεδομένα στα talent shows παγκοσμίως, διαφοροποιείται απ’ όλα τα υπόλοιπα shows, καθώς πρόκειται για μια live ψυχαγωγική εκπομπή, στην οποία οι τηλεθεατές πρωταγωνιστούν με την ενεργό συμμετοχή τους.

Τους υποψήφιους αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν και να καθοδηγήσουν οι κορυφαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Κώστας Μακεδόνας και Χρήστος Μάστορας.
Ποια είναι η διαδικασία της ψηφοφορίας;  Στο  “Rising Star” ο τηλεθεατής είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο καθώς είναι εκείνος που με την ψήφο του, πρώτη φορά σε πραγματικό χρόνο, καθορίζει την πορεία του εκάστοτε διαγωνιζόμενου στο show.

Μέσω της δωρεάν εφαρμογής, “Rising Star Application” που έχει κατεβάσει στο κινητό του, μπορεί να δώσει άμεσα την θετική ή την αρνητική του ψήφο στον εκάστοτε υποψήφιο την ώρα της ερμηνείας του. Είναι εντυπωσιακό πως μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί παγκοσμίως πάνω από 150 εκατομμύρια χρήστες της συγκεκριμένης εφαρμογής.

  Πως λειτουργεί το “Rising Star Application”; Η εν λόγω εφαρμογή, (συμβατή με  Android & IOS) διατίθεται δωρεάν σε Apple store και Google store και είναι απαραίτητο και αναπόσπαστο κομμάτι του show καθώς μόνο μέσα από αυτήν θα μπορεί ο τηλεθεατής να ψηφίζει τον αγαπημένο του διαγωνιζόμενο. Ο χρήστης προκειμένου να μπορεί να ψηφίσει θα πρέπει να κάνει εγγραφή είτε μέσω του λογαριασμού του  στο Facebook είτε στο Twitter. 

Κατά τη διάρκεια του κάθε live επεισοδίου του “Rising Star”, ο χρήστης, εκτός από τη live ψηφοφορία , μπορεί να επιλέξει εφόσον το επιθυμεί, να χρησιμοποιηθεί η φωτογραφία του προφίλ του στον αέρα της εκπομπής (οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στον ψηφιακό τοίχο).
 
Επιπλέον μέσω του app, εκτός από εργαλείο ψηφοφορίας την ημέρα του live, ο χρήστης θα μπορεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας  να παρακολουθεί exclusive backstage υλικό της εκπομπής και να παίρνει μέρος σε quizzes & polls που αφορούν στο  show, με δυνατότητα να κερδίσει κάποια δώρα, μέσω της WIND, του Μεγάλου Χορηγού του Rising Star.
Τι είναι ο «Τοίχος»:  Πρωταγωνιστής στο show είναι ένας μεγάλος ψηφιακός τοίχος που χωρίζει τον διαγωνιζόμενο, την ώρα της παράστασής του, από τους κριτές και το κοινό. Κάθε φορά που ένας τηλεθεατής θα δίνει θετική ψήφο στον εκάστοτε τραγουδιστή,  θα εμφανίζεται η φωτογραφία του στον ψηφιακό τοίχο.  Όταν οι ψήφοι των τηλεθεατών ξεπεράσουν το απαιτούμενο αριθμό, τότε ο «Τοίχος» αυτομάτως θα σηκώνεται υποδηλώνοντας ότι ο υποψήφιος έχει περάσει στην επόμενη φάση του show.
Rising Star. Είσαι τηλεθεατής; Είσαι κι ο κριτής! Τώρα το επόμενο μουσικό αστέρι το επιλέγεις εσύ!

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: