«Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα…»: Δείτε το πρώτο teaser

0
Η νέα του κωμωδία «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα…» καυτηριάζει και  παράλληλα αποτυπώνει με τον πλέον εύστοχο τρόπο τη δύσκολη ψυχολογική κατάσταση των Ελλήνων κατά τη διάρκεια του κρισιμότερου οχταημέρου του προηγούμενου καλοκαιριού, των πιο «τρελών» ημερών που προηγήθηκαν του δημοψηφίσματος.

Ήταν ωραίο αυτό το καλοκαίρι… όμως ένα δημοψήφισμα, δύο συμπεθέρες που μισιούνται θανάσιμα, ένας αρραβώνας, ένα ατύχημα, ένα καλά κρυμμένο μυστικό στο υπόγειο μιας τράπεζας, ένας μυστηριώδης Κινέζος έξω από την τράπεζα, είναι ικανά να το κάνουν σπαρταριστά αστείο αλλά και… επικίνδυνο.

Η θερμοκρασία βρίσκεται στα ύψη και μαζί με τον υδράργυρο ανεβαίνει και η ένταση της διαπραγμάτευσης... Ο Έλληνας όμως δεν πτοείται… Και ξαφνικά, σαν κεραυνός εν αιθρία,  ένα πρωθυπουργικό διάγγελμα για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος κάνει τις θερμοκρασίες όλων να χτυπήσουν «κόκκινο».  «Κόκκινο» χτύπησαν εκτός από τις αγορές, πολλές φιλίες και σχέσεις, τα social media και τα καφενεία… Άλλος φοβόταν, άλλος δεν σκεφτόταν, άλλος μαύριζε, άλλος άφριζε… άλλος ήταν παραλία και άλλος στην ουρά της τράπεζας γωνία… Κανένας δεν ήξερε ούτε τί θα έρθει, ούτε τί του ξημερώνει…


Όσα έγιναν αυτή την εβδομάδα δεν τα χωράει ο νους μπορούν όμως να συμβούν και στις καλύτερες οικογένειες…

Δύο τέτοιες οικογένειες είναι της Μάγδας και του Αντώνη Ρεντούμη, της  Μαρίτσας και του Σπύρου Καψαμπέλη που ζουν κάπου στα περίχωρα της Αττικής. Τις δύο οικογένειες τις χωρίζει η άβυσσος. Το δημοψήφισμα θα είναι η αφορμή για να φτάσουν οι σχέσεις τους στα άκρα. Αυτό όμως το καλοκαίρι, είναι αναγκασμένοι να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους, αφού αρραβωνιάζουν τα παιδιά τους, τη Νεφέλη και τον Πέτρο. Όλα είναι έτοιμα για την βραδιά των αρραβώνων εκτός από τις δύο συμπεθέρες που θα προτιμούσαν να μην γινόταν ποτέ αυτός ο αρραβώνας. Η Μάγδα και η Μαρίτσα μπορεί να διαφωνούν σε όλα, συμφωνούν όμως σε ένα πράγμα: Ότι δεν χωνεύει καθόλου η μία την άλλη.

Στo γλέντι του αρραβώνα, ένα κωμικοτραγικό γεγονός θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα. Τις επόμενες ημέρες μέχρι και την Κυριακή του δημοψηφίσματος, οι εξελίξεις και οι παρεξηγήσεις θα είναι ραγδαίες και τίποτα δεν θα είναι αυτό που φαίνεται.

«Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα…», η νέα σειρά του ΑΝΤ1 έρχεται την Δευτέρα 21/11 στις 22:15 για να μας καθηλώσει!

Μείνετε συντονισμένοι και απολαύστε την πιο σουρεαλιστική, μαύρη κωμωδία, «δια χειρός» Λευτέρη Παπαπέτρου σε σκηνοθεσία Αμαλίας Γιαννίκου.

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Καβογιάννη, Χρήστος  Χατζηπαναγιώτης, Ζέτα Μακρυπούλια, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Παντελής Καναράκης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !