Η πρόταση που έγινε στον Γιώργο Μαζωνάκη να παρουσιάσει talent show

Φέτος υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στα μουσικά talent shows. Ήδη από την συχνότητα του ΣΚΑΙ μεταδίδεται ο τρίτος κύκλος του «The Voice», ενώ μέσα στον Δεκέμβρη κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 το Rising Star και το Φεβρουάριο στον ΣΚΑΙ ο πέμπτος κύκλος του ελληνικού X Factor.

Όπως παραδέχεται στο People ο Γιώργος Μαζωνάκης: «Κάθε χρόνο δέχομαι προτάσεις να συμμετέχω. Μέχρι τη στιγμή που μιλάμε δεν θα δεχόμουν με τίποτα να είμαι μέλος μιας κριτικής επιτροπής ή coach. Το να παρουσίαζα, όμως, μια εκπομπή τέτοιου είδους θα με ενδιέφερε. Μου έχουν προτείνει να παρουσιάσω μουσικό talent show, αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή οι υποχρεώσεις μου δεν μου το επέτρεπαν», ομολογεί.

«Πιστεύω πως ένα παιδί που έχει ταλέντο, μπορεί να βοηθηθεί από ένα talent show. Από εκεί και πέρα, όμως, είναι και θέμα μυαλού και διαχείρισης, γιατί το ταλέντο από μόνο του δεν αρκεί. Πλέον τα περισσότερα παιδιά επιλέγουν να ανακαλύπτονται και να ξεχωρίζουν μέσα από την τηλεόραση. Στην δική μου εποχή, τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Για να πεις ένα τραγούδι σε ένα μαγαζί, ανοίγοντας το πρόγραμμα σε ένα καταξιωμένο καλλιτέχνη, έπρεπε να έχεις ήδη δισκογραφία, επιτυχίες και εμπειρία». Είναι αυστηρός, ενώ από το βλέμμα του και μόνο καταλαβαίνεις πως απεχθάνεται την οποιαδήποτε μορφής αδικία. «Είμαι καλό παιδί, αλλά απόλυτος. Μεγάλωσα με αυστηρούς ανθρώπους και δεν έχω μάθει να με χαϊδεύουν. Ούτε και εγώ χαϊδεύω αυτιά. Στην ζωή μου παραμένω επιλεκτικός και μπορώ να σου πω με σιγουριά πως είμαι εύκολο-δύσκολος, αλλά οπωσδήποτε δίκαιος», λέει πριν με αποχαιρετήσει για να ξεκινήσει πρόβα.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: