Tα επόμενα τηλεοπτικά σχέδια του Σάκη Τανιμανίδη

0

«Τέλος θα σας πω ένα μυστικό γιατι βλεπω πολλα μνμτα και σχολια που στεναχωριεστε για το τελος της εκπομπης...το World Party ΔΕΝ τελειωνει εδω! Το World Party, οπως εχουμε ξαναπει, ειναι μια ιδεα, ενας ολοκληρος διαφορετικος τροπος να δεις τη ζωη και αυτο απο μονο του δεν γινεται να τελειωσει! Μπορει μονο να εξελιχθει, να αλλαξει και ετσι να συνεχισει σαν κατι καινουργιο/α! So stay in touch everybody...see you soon!». 

 Έτσι, έκλεισε η ανάρτηση στην προσωπική σελίδα στο Facebook του Σάκη Τανιμανίδη στις 6 Ιουλίου, οπότε και αποχαιρέτησε τόσο τους τηλεθεατές του «World Party», όσο και την ίδια την εκπομπή - εκπομπή με την οποία κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και να το… ξεναγήσει μέσα από τα μάτια τα δικά του και των τηλεοπτικών (και πραγματικών) του φίλων σε κάθε (σχεδόν) μεριά του πλανήτη. 

Και ενώ οι μήνες πέρασαν και «κανονικά» θα έπρεπε να έχουν γίνει ανακοινώσεις σχετικά με τι ετοιμάζει για τη φετινή σεζόν ο γνωστός παρουσιαστής, νέα δεν υπάρχει και για την ώρα επικρατεί σιγή ιχθύος. Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, η ομάδα του World Party ήξερε 8 μήνες πριν ότι θα βγει η εκπομπή στον άερα, μιας και είχαν πάρει το ΟΚ από τον Ιούνιο για την προβολή των επεισοδίων τον... Φεβρουάριο! 

Τελικά τι μέλλει γενέσθαι; Θα δούμε στους δέκτες μας ξανά τον αγαπημένο και κοσμογυρισμένο παρουσιαστή που θα κάνει το πρώτο του… σόλο βήμα χωρίς το τηλεοπτικό του έτερον ήμισυ, Γιώργο Μαυρίδη; Και αν ναι, πότε; Με τι εκπομπή; 

Σύμφωνα με το star.gr, ο Σάκης έχει μετακομίσει στην Αθήνα και μαζί του… έφερε και παράρτημα της εταιρείας παραγωγής που διατηρεί στην πατρίδα του, Θεσσαλονίκη, με έδρα το Νέο Ηράκλειο. Αυτή του η κίνηση είναι για εκείνον ένα νέο βήμα, μια νέα αρχή για τους επόμενους στόχους του και τα όσα έχει στο μυαλό του και θέλει να κάνει πράξη. Όπως αναφέρουν πηγές πολύ κοντά στον παρουσιαστή, ο Σάκης, πέρα από τις εκπομπές, έχει ήδη στα σκαριά ιδέες και project που αφορούν και στο κομμάτι της διαφήμισης, των σήριαλ, ακόμα και των ταινιών, ιδέες που για την ώρα είναι μόνο στα χαρτιά και στον κατάλληλο τόπο και χρόνο θα πάρουν σάρκα και οστά. 

Όσον αφορά τώρα το… πόσο γρήγορα θα τον δούμε στη μικρή οθόνη, αυτή τη στιγμή ο Σάκης έχει έτοιμες 3-4 προτάσεις για τηλεοπτικά project, ωστόσο οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο με τις άδειες των καναλιών τα έχουν πάει όλα πιο πίσω και ακόμα δεν έχουν μπει οι απαραίτητες υπογραφές, ούτε έχει πάρει το πράσινο φως κάποιο από αυτά. Βέβαια, μέσα στις επόμενες εβδομάδες και πολύ πριν τα Χριστούγεννα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, είναι σίγουρο ότι θα δρομολογηθεί κάποιο από αυτά και θα ξεκινήσουν οι πυρετώδεις προετοιμασίες και τα γυρίσματα! 

Και ακόμα κι αν τον δούμε ΚΑΙ σε νέο… «πόστο» (πίσω δηλαδή από άλλες παραγωγές), η μεγαλύτερη αγάπη του δεν παύει να είναι τα ταξίδια και όλα τα project που αφορούν στο εξωτερικό! Για να δούμε τι μας ετοιμάζει...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !