Τρέχουν και δεν φτάνουν στο STAR-Όλο το ρεπορτάζ...

0

Ύστερα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που κάθε εξέλιξη είχε «παγώσει» λόγω του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και όσων ακολούθησαν, στο Star επιχειρούν να κερδίσουν ένα μέρος από το χαμένο έδαφος σε επίπεδο τόσο προγράμματος όσο και, δευτερευόντως, ενημέρωσης.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος επέστρεψε πριν από λίγες μέρες από το εξωτερικό, μαζί με τον Πάνο Κυριακόπουλο και άλλα στελέχη του σταθμού, επιχειρούν να βρουν στην αγορά «φρέσκο» πρόγραμμα, καθώς έχασαν τόσο το «The Voice» όσο και το «Survivor», όταν δεν κατάφεραν να πάρουν άδεια στον διαγωνισμό του Σεπτεμβρίου, ενώ δεν προετοίμασαν καμία παραγωγή για σειρά από αυτές που κάθε χρόνο φιλοξενούσε το κανάλι στο πρόγραμμά του. Έτσι, τώρα αναζητείται κάποιο talent show ή τηλεπαιχνίδια ενώ γίνονται συζητήσεις και για την προετοιμασία σε σχετικά γρήγορο χρονικό διάστημα κάποιας τηλεοπτικής σειράς από τις γνωστές ελληνοκυπριακές παραγωγές που κατέκλυσαν την τηλεοπτική αγορά τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, όπως πληροφορείται το SECRET, η προσπάθεια αυτή είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς η σεζόν έχει προχωρήσει. «Τρέχουμε και δεν φτάνουμε», έλεγε χαρακτηριστικά στέλεχος του καναλιού που ασχολείται με τον ψυχαγωγικό τομέα, θέλοντας να δείξει το μέγεθος των δυσκολιών που αντιμετωπίζονται.

Ταυτόχρονα, στον ενημερωτικό τομέα γίνεται μια προσπάθεια να βρεθούν στελέχη για να αναπληρωθούν ,στον βαθμό που γίνεται ,δύο απώλειες της φετινής σεζόν: Του Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος από την αρχή της σεζόν είχε διακόψει τη συνεργασία του, αλλά και του Τάσου Τέλλογλου, που επέστρεψε στο Φάληρο, από το οποίο είχε πάει στο Μαρούσι πριν από μερικά χρόνια. Η αναζήτηση δεν αφορά, όμως, μόνο στελέχη κορυφής, αλλά και μάχιμους ρεπόρτερ, προκειμένου να ενισχυθεί περισσότερο το δελτίο ειδήσεων. Ειδικά για τους ρεπόρτερ το ενδιαφέρον στρέφεται στην πλευρά του Mega, όμως, προς το παρόν δεν υπάρχει ανταπόκριση, καθώς όσοι βολιδοσκοπήθηκαν θα ήθελαν μεν να μετακομίσουν στο Star, αλλά δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τα δικαιώματα στην αποζημίωσή τους, εφόσον το κανάλι διακόψει οριστικά τη μετάδοση ειδήσεων, ενώ κάποιοι ελπίζουν ότι μπορεί να υπάρξει ένα νέο ξεκίνημα στον ενημερωτικό τομέα.

Σε ό,τι αφορά τις συζητήσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα με τον Ιβάν Σαββίδη, οι εξελίξεις τις «πάγωσαν» εκ των πραγμάτων. Ωστόσο, όπως λένε παράγοντες του καναλιού, αν εκείνος θελήσει να μπει στο Star με ένα μικρό πόστο και χωρίς να έχει τον κύριο λόγο, είναι κάτι που δεν έχει απορριφθεί εντελώς. Και οι ίδιοι, πάντως, το θεωρούν εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει μια τέτοια εξέλιξη, καθώς υπό αυτούς τους όρους είναι μάλλον απίθανο να υπάρξει ενδιαφέρον από την πλευρά Σαββίδη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !