Πέντε λόγοι που το Rising Star έχει ξεχωρίσει πολύ πριν την πρεμιέρα του!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Rising Star που επιτέλους έρχεται και στην Ελλάδα. Οι τηλεθεατές του ANT1 θα έχουν την ευκαιρία, όχι μόνο να παρακολουθήσουν το μεγαλύτερο μουσικό show του πλανήτη, αλλά και να συμμετέχουν σε αυτό αναδεικνύοντας τα επόμενα μεγάλα ταλέντα. Όσο αναφορά τώρα το τραπέζι της κριτική επιτροπής, και σε αυτό το show ο ANT1 έχει εξασφαλίσει τα μεγαλύτερα ονόματα. Η Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Ρέμος, ο Κώστας Μακεδόνας και ο Χρήστος Μάστορας θα επηρεάσουν το κοινό, ενώ θα καθορίσουν με την κριτική και τον βαθμό τους την εξέλιξη του show.

Το τηλεοπτικό κοινό περιμένει ήδη με αγωνία την μεγάλη πρεμιέρα, αφού στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται ο Γιώργος Λιάγκας. Το Rising Star όμως έχει σίγουρα αρκετούς λόγους να μας κρατήσει προσηλωμένους στις οθόνες μας.

- Η επιστροφή της Καλομοίρας θα δώσει έναν διαφορετικό αέρα στα backstage του show, αφού η τραγουδίστρια επιστρέφει στη χώρα μας και στη τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια κάνοντας αυτό που αγαπά αλλά και γνωρίζει καλά.

- Οι διαγωνιζόμενοι θα ανέβουν στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή στην οποία μία μεγάλη οθόνη θα δείχνει στον παίκτη την προτίμηση του κοινού το οποίο θα αποφασίζει με την βοήθεια ενός ειδικού application. Για πρώτη φορά το κοινό θα συμμετέχει, θα αποφασίζει αλλά και θα καθορίζει την εξέλιξη του show μέχρι το τέλος και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

- To Rising Star αναμένεται να μας κρατήσει για αρκετό καιρό προσηλωμένους στις οθόνες μας, μιας και πρόκειται για ένα show το οποίο θα ολοκληρωθεί σχεδόν με το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, αφού η διάρκεια του θα ξεπερνά τα αντίστοιχα shows που έχουμε παρακολουθήσει στο παρελθόν.

- Ο μεγάλος νικητής θα λάβει δυο εντυπωσιακά έπαθλα. Ένα πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven Music αξίας 35.000€ και το χρηματικό ποσό των 50.000€. Το Rising Star έχει μεταδοθεί με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 17 χώρες, όπως η Αμερική, η Κίνα, η Γαλλία και το Ισραήλ.

- Ο ΑΝΤ1 παρά το δύσκολο τηλεοπτικό τοπίο των τελευταίων ετών και φέτος εξασφάλισε ένα “πλούσιο” ψυχαγωγικό πρόγραμμα με το Rising Star να έχει κερδίσει ήδη το ενδιαφέρον και την αναμονή του κοινό πριν βγει στον αέρα. Η Prime Time ζώνη δεν θα διαφέρει σε τίποτα από εκείνες των shows που ξεκίνησαν δυναμικά στις αρχές της χιλιετίας. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !