Όλα έτοιμα για το «Rising Star» και την… εκπαίδευση!

Την επόμενη βδομάδα οι κάμερες πιάνουν δουλειά με σκοπό στις αρχές του επόμενου μήνα το «Rising Star» να ανατείλει στο τηλεοπτικό τοπίο, αφού πρώτα… εκπαιδεύσει τους τηλεθεατές-κριτές του.

Στο καινούργιο talent show που θα μεταδίδει ο ΑΝΤ1 οι τηλεθεατές παίζουν σημαντικό ρόλο καθώς ψηφίζουν την ώρα που διαγωνίζεται κάποιος, μέσω ειδικής εφαρμογής. Έτσι λοιπόν τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν ότι την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου θα προβληθεί «εκπαιδευτικό επεισόδιο» για να μάθουν οι τηλεθεατές από τον Γιώργο Λιάγκα και την Καλομοίρα τι πρέπει να κάνουν ώστε να… καθίσουν δίπλα από τους Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή, Κώστα Μακεδόνα και Χρήστο Μάστορα που θα είναι η… επίσημη κριτική επιτροπή.

Τα live θα ξεκινήσουν να μεταδίδονται μία βδομάδα μετά με τον Γιώργο Λιάγκα στην παρουσίαση και την Καλομοίρα να είναι στο backstage μαζί με τους διαγωνιζόμενους. Την επόμενη βδομάδα πάντως οι κάμερες θα πιάσουν δουλειά και για το «εκπαιδευτικό επεισόδιο», ενώ από την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν να μεταδίδονται τα 18 live του «Rising Star» που αναμένεται να κερδίσει τους τηλεθεατές με τον πρωτότυπο διαδραστικό ρόλο συμμετοχής που θα έχουν…!

newsit.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: