Γιώργος Καπουτζίδης: Αποκαλύπτει ποιον κριτή του Rising Star θα ήθελε μαζί του στο The Voice!

Ο αγαπημένος ηθοποιός, δημιουργός και παρουσιαστής βρέθηκε χθες το βράδυ στο Όλα Ξεκόλλα. Ο Θέμος Αναστασιάδης υποδέχτηκε τον Γιώργο Καπουτζίδη και μίλησαν για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του. Ως γνωστόν πρόκειται να παρουσιάζει στο ΣΚΑΪ το The Voice!

Πρόκειται για ένα αγαπημένο talent show, το οποίο όπως εξομολογήθηκε και ο ίδιος ΄ήταν ήδη fan του. Αφού αναφέρθηκε σε όσα κάνει στα blind auditions, που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τις επόμενες ημέρες, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε πόσο τον πoρώνουν όσα κάνει.

Στη συνέχεια, η Δούκισσα Νομικού ρώτησε τον αγαπημένο καλλιτέχνη για την καλή του φίλη Δέσποινα Βανδή, η οποία θα βρίσκεται στην επιτροπή του Rising Star. «Είχε στο μυαλό σου ότι θα μπορούσε να είναι και η Δέσποινα;», ρωτήθηκε.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης είπες πως θα το ήθελε ξεκάθαρα όμως υπήρχαν συγκεκριμένα θέματα. «Το ενδεχόμενο εγκαταλείφθηκε γρήγορα. Έγινε μία συζήτηση και τους είπε η Δέσποινα ότι δεν μπορεί να το κάνει γιατί οι ημερομηνίες ήταν πολύ αντίθετες με το δικό της πρόγραμμα. Επίσης αισθάνομαι ότι είχε μιλήσει ήδη για το Rising Star. Σαν φίλος δεν μπορώ να πιέσω έναν άνθρωπο», αποκάλυψε.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: