Ο Patrick Dempsey έκανε μία πολύ προσωπική αποκάλυψη για την ερωτική του ζωή


Στον Patrick Dempsey αρέσουν πολύ τα γρήγορα αυτοκίνητα. Στο γκαράζ του βρυχάται μία Porsche 918 Spyder την οποία "πατάει" με την πρώτη ευκαιρία. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα που μπήκες να διαβάσεις;
Ο πρώην πρωταγωνιστής του Grey's Anatomy ο οποίος πρόσφατα έκλεισε 15 χρόνια σχέσης με τη σύζυγό του, Jillian (πέρσι παραλίγο να πάρουν διαζύγιο, αλλά τελευταία στιγμή το έσωσαν) πριν λίγες μέρες ήταν επίτιμος καλεσμένος μαζί με τη Maria Sharapova στο LA Auto Show.


Εκεί λοιπόν, καθισμένος στο δερμάτινο κάθισμα μιας Porsche ο 50χρονος (πότε έφτασε;) και μπαμπάς 3 παιδιών Patrick αποκάλυψε πως τόσο εκείνος όσο και η γυναίκα του οδηγούν από μία Porsche και πολύ τους αρέσει. Αλλά η οδήγηση δεν είναι το μόνο πράγμα που κάνουν οι δυο τους μέσα στο αμάξι.

Γιατί, σου λέει, όταν ο Dempsey βλέπει την Jilian να οδηγεί το Targa της κάτι παθαίνει- με την καλή έννοια. "Μπορείς να περάσεις πραγματικά καλά μέσα σ' ένα τέτοιο αμάξι, κι ας είναι μικρό. Πρέπει να είσαι δημιουργικός" είπε κι όλοι καταλάβαμε τι κάνει ο κύριος Patrick με τη σύζυγο μέσα στ' αμάξι, μετά από 15 χρόνια γάμου.

ladylike

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: