ONE CHANNEL:Ετοιμάζονται τα σκηνικά του καναλιού...

0

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο, μετά την απόφαση του ΣτΕ και τη σύσταση του ΕΣΡ,έχουν περιπλέξει την κατάσταση με τους δυο νέους παίκτες, Βαγγέλη Μαρινάκη και Ιβάν Σαββίδη ,που δήλωσαν εμπράκτως την επιθυμία τους να μπουν στην τηλεοπτική αγορά.


Εξαιρώντας, όμως, τον ρωσοπόντιο επιχειρηματία που έχει συγκεκριμένες επιδιώξεις, καθιστώντας την περίπτωσή του – θεωρητικά τουλάχιστον- πιο απλή δεδομένου ότι τον ενδιαφέρει η εξαγορά τηλεοπτικού σταθμού ή η συνεργασία,ο εφοπλιστής, Βαγγέλης Μαρινάκης, επιλέγοντας τη δημιουργία καναλιού από μηδενική βάση, ξαφνικά έχει βρεθεί αντιμέτωπος με την προχειρότητα του ελληνικού κράτους σε όλο του το μεγαλείο! Κι αυτό γιατί, ως γνωστόν ,έχει δεσμεύσει τεράστια ποσά, είτε ως προκαταβολή που έδωσε στο ελληνικό δημόσιο για άδεια που δεν του ανήκει, είτε ως επένδυση για να «χτίσει» τον νέο σταθμό! 

Παρά το γεγονός, όμως, ότι η επένδυσή του είναι στον «αέρα» ,ευελπιστεί, τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, να συνεχίσουν… κόντρα στον «άνεμο, αλλά κυρίως στο νομικό αγώνα που ίσως χρειαστεί να δώσουν,θεωρώντας ότι είναι μονόδρομος για την ελληνική πολιτεία να δώσει τηλεοπτικές άδειες και σε νέους παίκτες. Με άλλα λόγια, θεωρούν βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα το νέο κανάλι θα εκπέμψει, με αποτέλεσμα το επιτελείο που «τρέχει» το project να δουλεύει με μικρότερους ρυθμούς και με πιο αργά βήματα, αλλά χωρίς να εγκαταλείπει την προσπάθεια. 

Έτσι, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι με την ολοκλήρωση των εργασιών στις εγκαταστάσεις της Παιανίας ,όπου θα είναι η έδρα του νέου καναλιού,σειρά έχει η ανανέωση των σκηνικών, αλλά και η δημιουργία καινούργιων που θα υποστηρίξουν τις νέες παραγωγές του σταθμού,φανερώνοντας ότι προχωρούν σταθερά με προτεραιότητα τεχνικά να είναι όλα έτοιμα το αμέσως επόμενο διάστημα.


Enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !