Πνιγήκαμε ξανά στις φήμες, αλλά ούτε και σήμερα υπάρχουν χρήματα για τους εργαζόμενους του Μega!

Στο 7μηνο δραματικό σήριαλ της πολύπαθης «Τηλέτυπος» προστέθηκε ακόμη μια μέρα ταλαιπωρίας με πρωταγωνίστρια την Εθνική Τράπεζα να κλείνει  τους λογαριασμούς για τη μισθοδοσία. Ακούγονται ψίθυροι για τα χρήματα, που με κανένα τρόπο δεν πρέπει να πάνε στα λειτουργικά έξοδα του καναλιού.


Οι πληροφορίες δεν είναι επίσημες, τίποτε δεν είναι καθαρό και επίσημο, μόνο κουβέντες διαδρόμου, λόγια, πιθανότητες και σενάρια (πάνω από τη Μεσογείων τριγυρνούν και μπόλικα κόκκινα πληρωμένα παπαγαλάκια) που πικραίνουν και, ταυτόχρονα, πεισμώνουν ακόμη περισσότερο τον κόσμο του Μega.

Όπως πάνε τα πράγματα, με τον άκυρο νόμο Παπά ,στην κυβέρνηση φαίνεται να μην βρίσκεται μέθοδος διαχείρισης της κρίσης, η φωτιά γίνεται ανεξέλεκτη πυρκαγιά και δεν πρόκειται να σβήσει εύκολα, μόνο μια ελπίδα φαίνεται να έχει απομείνει: το μαύρο στο Μega!

Μόνο αυτό θα πουλήσουν στην όλο και πιο μικρή συντροφιά τους. Κι αυτό θα γίνει, αν τελικά τα καταφέρουν, με μια αλάνθαστη αριστερή μέθοδο: να κάψουν τα κορμιά των εργαζομένων.
Γράφει: Μανόλης Δημελλάς aixmi.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: