Η Ζέτα Μακρυπούλια για τη ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ του Αnt1:«Όλο μου το ενδιαφέρον,η ενέργεια και η προσοχή είναι στραμμένα στη νέα μας σειρά»

0

Η Ζέτα Μακρυπούλια πρωταγωνιστεί φέτος στο νέο,σουρεαλιστικό σίριαλ του Λευτέρη Παπαπέτρου,«Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα...»,που θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1.Η ηθοποιός,που επιστρέφει αυτή τη φορά στην tv με την υποκριτική της ιδιότητα,μιλά στη ''Real'' τόσο για το φιλόδοξο αυτό σίριαλ όσο και για το ΠΑΡΤΑΛΙ και τη συνεργασία της με τον σεναριογράφο...

Στο «Κάτω Παρτάλι» σε περιμέναμε, σε άλλη σειρά σε βρήκαμε! Είχατε «κλείσει»με τον Παπαπέτρου για το «Παρτάλι» στο Mega και βρεθήκατε... πακέτο στον ΑΝΤ1. Τον ακολουθείς με... κλειστά τα μάτια; 

''Με τον Λευτέρη Παπαπέτρου η αλήθεια είναι ότι έχουμε μια σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης. Υπάρχει χημεία, ξεκάθαρα!Το «Κάτω Παρτάλι» δεν ευδοκίμησε. Στη συνέχεια, μου έκανε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση, την οποία αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά!''.

Στο «Παρτάλι» θα υποδυόσουν τη γυναίκα του Θανάση (σ.σ.: Λεωνίδας Καλφαγιάννης). Είχες πάρει και το σενάριο στα χέρια σου... Θα ήθελες να πάνε όλα καλά και να γίνει τελικά ο δεύτερος κύκλος, όπως θέλει και ο Παπαπέτρου; 

''Αυτή τη στιγμή όλο μου το ενδιαφέρον, η ενέργεια και η προσοχή είναι στραμμένα στη νέα μας σειρά, «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα...». Άλλωστε, ό,τι είναι να γίνει στο μέλλον, θα γίνει!''.

«Σύστησέ» μου την ηρωίδα που «ντύνεσαι» στη νέα σειρά του Παπαπέτρου...

''Ο ρόλος της Σοφίας είναι πολύ ιδιαίτερος. Η Σοφία είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα κοπέλα. Αντιμετωπίζει τις καταστάσεις με μια μεταφυσική προσέγγιση, τη δική της «τρέλα». Από την άλλη, όμως, είναι και γήινη. Κρύβει πολύ καλά τα δικά της μυστικά, ποιος άνθρωπος,άλλωστε,δεν το κάνει; Κάποια πράγματα τα κρατάει μόνο για εκείνη. Όμως, στο τέλος θα αποδειχθεί ότι υπάρχει και η ανθρώπινη πλευρά της''.

Πες μου για το όλο πακέτο, τη dream team της σειράς, που περιμένουμε με μεγάλη λαχτάρα. 

''Είναι μια κωμωδία που διαδραματίζεται στη διάρκεια της εβδομάδας που προηγήθηκε του δημοψηφίσματος, το καλοκαίρι του 2015. Ένας αρραβώνας, δύο συμπεθέρες που μισιούνται (τις υποδύονται η Μαρία Καβογιάννη και η Ιωάννα Μαυρέα), ένας μυστηριώδης Κινέζος, ένα καλά κρυμμένο μυστικό σε μία τράπεζα, και, μέσα σε όλα αυτά, το δημοψήφισμα (σ.σ.: γελά)! Το πώς μπλέκονται όλα τα παραπάνω, θα το μάθετε στις 21 του μήνα στον ΑΝΤ1! Είναι μεγάλη μου χαρά που συνεργάζομαι με πολλούς ταλαντούχους ηθοποιούς, όπως η Μαρία Καβογιάννη, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης -στη σειρά είμαστε παντρεμένοι και είναι αστυνομικός-, ο Θοδωρής Κατσαφάδος, ο Παντελής Καναράκης, η Ι. Μαυρέα και πολλοί ακόμη εκλεκτοί συνάδελφοι. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η αγαπημένη και ταλαντούχα, Αμαλία Γιαννίκου''.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !