«Μαστορέματα new edition»,αύριο στον ΣΚΑΪ...

«Μαστορέματα new edition»,με τον διαμορφωτή χώρων,Ηλία Καραντωνίου, και την παρουσιάστρια- μουσική παραγωγό, Εύα Θεοτοκάτου,αύριο, Κυριακή, 6 Νοεμβρίου, στις 16:30, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.Για να ανανεώσετε το σπίτι σας δεν χρειάζεται απαραίτητα να ξοδέψετε αρκετά χρήματα. Αρκούν μια καλή ιδέα και φυσικά η Εύα και ο Ηλίας που θα σας πουν πώς να την υλοποιήσετε!

Ο Ηλίας φτειάχνει έναν τέλειο πάγκο κουζίνας, που θα σας κάνει να λατρέψετε τη μαγειρική! Μεταμορφώνει δύο απλές λάμπες σε μια κλεψύδρα, κι επειδή το αυτοκίνητο αλλά και η μηχανή θέλουν τον μάστορά τους, ενημερώνει για όλα όσα πρέπει να κάνετε για την ασφάλειά σας αλλά και την καλή λειτουργία τους εν όψει του χειμώνα!


Η Εύα παρουσιάζει tips που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και συναντά τον τεχνολόγο ξύλου και σχεδιαστή επίπλων, Γιάννη Μπόθο, ο οποίος δημιουργεί μοναδικές τσάντες από ξύλο!

Αύριο, στις 16.30, σηκώστε τα μανίκια, βάλτε τα γάντια σας και ελάτε να μαστορέψουμε παρέα!

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: