Nέο ενδιαφέρον για τα media εκφράζει ο Καραγιώργης-Όλες οι λεπτομέρειες...

0

Προσπάθεια να εντείνει τη δραστηριοποίησή του στον χώρο των Mέσων Eνημέρωσης λέγεται πως καταβάλλει το τελευταίο διάστημα ο γνωστός εφοπλιστής, Γιάννης Καραγιώργης, ο οποίος πρόσφατα είχε κάποιες δικαστικές περιπέτειες στην Ολλανδία.


Αν και για ένα διάστημα η επαφή του με τον χώρο των media φαινόταν να είναι σε αδράνεια και η δραστηριότητα του τηλεοπτικού δικτύου,HellasNet TV, είχε σταματήσει να είναι τόσο έντονη όσο στο παρελθόν, ο εφοπλιστής κάνει κινήσεις από τις οποίες προκύπτει ενδιαφέρον εκ νέου δραστηριοποίησης. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι προσπάθησε ,σύμφωνα με τα parapolitika.gr,να προσεγγίσει το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά δεν συνάντησε την ανταπόκριση που περίμενε. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επιχείρησε να ενταχθεί και να ενισχύσει οικονομικά ένα νέο εκδοτικό εγχείρημα, αλλά δεν υπήρξε κάποια συμφωνία, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Σε κάθε περίπτωση, άνθρωποι που συνομιλούν μαζί του λένε πως θα συνεχίσει αυτή την προσπάθεια ενόψει και της διαμόρφωσης του νέου τηλεοπτικού τοπίου, αλλά και του ενδεχόμενου πολιτικών εξελίξεων στον τόπο.

Πάντως, πριν από όλα αυτά θα πρέπει να κλείσει το μέτωπο με τους πρώην ιδιοκτήτες ορισμένων εκ των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών που απέκτησε, καθώς αρκετοί εξ αυτών είτε προσέφυγαν είτε εκδήλωσαν την επιθυμία να καταφύγουν στις προβλεπόμενες από τον νόμο ενέργειες για την πλήρη αποπληρωμή του αντιτίμου για την εξαγορά των καναλιών, αφού, όπως υποστηρίζουν, τους οφείλονται κάποια σημαντικά ποσά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !