Έντονο ενδιαφέρον Δασκαλόπουλου για τον χώρο των media- Όλες οι λεπτομέρειες...


Διερευνητικές συζητήσεις, που έχουν στόχο την επέκταση της δραστηριοποίησης της θυγατέρας του επιχειρηματία, Δημήτρη Δασκαλόπουλου, Αλεξάνδρας, στον χώρο των media, βρίσκονται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα.


Μετά τη δυναμική της είσοδο στο ραδιόφωνο, η νεαρή και φιλόδοξη επιχειρηματίας δείχνει να έχει αποφασίσει να επεκτείνει τη δραστηριότητά της τόσο στις εφημερίδες και στα περιοδικά όσο και στο Διαδίκτυο. Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν ότι έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη μεγάλου μιντιακού ομίλου, εξετάζοντας το ενδεχόμενο συμμετοχής της στο group. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η σχετική κουβέντα που έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Μάλιστα, όπως λέγεται, επί τάπητος έχουν τεθεί διάφορα σενάρια. Το ένα προβλέπει τη δημιουργία ενός ομίλου ο οποίος θα χειρίζεται αποκλειστικά τα ραδιόφωνα. Η δεύτερη εκδοχή αφορά αποκλειστικά τις εφημερίδες και τα sites.

Ανεξάρτητα, πάντως από την έκβαση που θα έχουν οι παρασκηνιακές συζητήσεις, αξίζει να σημειωθεί ότι και μόνο το ενδιαφέρον της Αλεξάνδρας Δασκαλοπούλου για τα media αποτελεί ένα νέο σημαντικό στοιχείο για τον χώρο. Και αυτό γιατί η οικογένεια Δασκαλόπουλου διαθέτει ζεστό χρήμα, κάτι που έχει αρχίσει να εκλείπει τα τελευταία χρόνια από τις επιχειρήσεις των Mέσων Eνημέρωσης.

Η αλήθεια ,πάντως, είναι ότι η οικογένεια του πρώην προέδρου του ΣΕΒ δείχνει διάθεση να συμμετέχει στο υπό συγκρότηση νέο μιντιακό σκηνικό. Μάλιστα, αποτελεί κοινό μυστικό ότι κατά καιρούς έχει προσεγγιστεί από ιδιοκτήτες μεγάλων εκδοτικών συγκροτημάτων, όπως, για παράδειγμα, ο Σταύρος Ψυχάρης, προκειμένου να συμμετάσχει στο μετοχικό κεφάλαιο του ΔΟΛ. Ωστόσο, ο ίδιος ο κ. Δασκαλόπουλος προσπάθησε κατά κάποιον τρόπο να εμφανιστεί αποστασιοποιημένος από την επιχειρηματική δραστηριότητα της θυγατέρας του, θέλοντας προφανώς να αποφύγει τέτοιου είδους προτάσεις.

Πηγή:Parapolitika.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: