Η Μαρία Μπεκατώρου,παρουσιάστρια του ΑΝΤ1,μίλησε, σε πρόσφατη συνέντευξή της, τόσο για τη συνεργασία της με τον Αρανούτογλου όσο και  το αν ποτέ ένιωσε εκμετάλλευση στον χώρο των media...

Ανάμεσα σε Αρναούτογλου και Μουτσινά με ποιον δυσκολεύτηκε πιο πολύ να βρεί τα γράδα της στον αέρα η Μαρία Μπεκατώρου; 

«Γενικά προσαρμόζομαι εύκολα και δεν δημιουργώ προβλήματα στις συνεργασίες μου. Με τον Γρηγόρη ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα δίπλα σε έναν τόσο έμπειρο άνθρωπο και ήταν ουσιαστικά η πρώτη μου συνεργασία επί οθόνης. Δυσκολεύτηκα όχι σε σχέση με τον ίδιο τον Γρηγόρη, αλλά με τη φύση της δουλειάς. Ο Γρηγόρης από μόνος του είναι ένας σίφουνας και δεν ήξερα πότε έπρεπε να τον διακόψω και αν έπρεπε να διακόψω. Είναι ένας επαγγελματίας που σου εμπνέει σεβασμό και ξέρει από τηλεόραση όσο ελάχιστοι στον χώρο μας».

Όσο για το αν υπήρξαν στιγμές που αισθάνθηκε ότι κάποιοι στην τηλεόραση εκμεταλλεύτηκαν την καλοσύνη της,η παρουσιάστρια απαντά: 

''Ναι, φυσικά. Αυτό που έχω καταλάβει πλέον είναι ότι πολλές φορές η καλή διάθεση και η προσαρμοστικότητα από κάποιους εκλαμβάνονται ως αδυναμία. Επίσης, έχει παρεξηγηθεί ο παρορμητισμός μου σε κάποιες στιγμές που μίλησα έντονα επειδή είχα θυμώσει πολύ. Είμαι ένας άνθρωπος που κάνει πολλή υπομονή, αλλά, αν θυμώσω, γίνομαι παρορμητική. Αυτό το θεωρώ ελάττωμά μου».

Πηγή:Αγορά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]