Δείτε ποια ηθοποιός λέγεται ότι έκλεψε την καρδιά του πρίγκιπα Harry

0

Στο πρόσωπο μίας γνωστής ηθοποιού, που αυτόν τον καιρό πρωταγωνιστεί σε δημοφιλή τηλεοπτική σειρά, φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα ο πρίγκιπας Harry! 

Μετά τον χωρισμό του από την Cressida Bonas, πριν από σχεδόν ένα χρόνο, ο 32χρονος «γαλαζοαίματος» δεν απασχόλησε τον Τύπο με κάποια νέα αγαπημένη, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν, είτε ότι δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του, είτε ότι βγαίνει με κάποια υπό άκρα μυστικότητα. 

Σύμφωνα, πάντως, με δημοσιεύματα, ο Harry είναι ξανά ερωτευμένος και, μάλιστα, με τηλεοπτικό πρόσωπο! Ο λόγος για την Meghan Markle, την πρωταγωνίστρια της σειράς «Suits» και lifestyle blogger, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή από την συμμετοχή της στην ταινία «A Lot Like Love» του 2005. 



Η γνωριμία του Harry και της Meghan έγινε τον περασμένο Μάιο, στο Τορόντο του Καναδά, όπου η 35χρονη, η οποία το 2013 πήρε διαζύγιο από τον παραγωγό Trevor Engelson μετά από δύο χρόνια γάμου, βρισκόταν στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής της δράσης και ο 32χρονος για την αθλητική διοργάνωση Invictus Games. 

Αν και, μέχρι στιγμής, ουδείς έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες για ειδύλλιο, οι πιο παρατηρητικοί πρόσεξαν πως σε φωτογραφία που «ανέβασε» στο Instagram πριν από λίγες μέρες η ηθοποιός, φοράει ένα βραχιόλι παρόμοιο με εκείνο που φορούσε ο πρίγκιπας Harry κατά την διάρκεια επίσκεψής του στο Νεπάλ! 



Επίσης, ο πρίγκιπας και η ηθοποιός λέγεται πως ακολουθούν ο ένας τον άλλον στα social media, αλλά δεν αντιδρούν στις αναρτήσεις για να μην κινήσουν υποψίες! 

 peoplegreece

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !