Ελένη Τσολάκη για Happy Day: Aν µε έδιωχναν θα έφευγα....

0

H Ελένη Τσολάκη είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Happy Day αν και λίγες ημέρες πριν έπεσε σαν... βόμβα η είδηση ότι δεν θα είναι ανάμεσα στην υπόλοιπη παρέα της πρωινής εκπομπής του Alpha. 


Τι θα απαντούσε όμως η ίδια αν της πρότειναν δική της εκπομπή ενώ είναι ακόμα στο Happy Day; Η ίδια αποκαλύπτει...

Μια δική σου εκποµπή θα ήταν ο λόγος για να φύγεις απ’ το «Happy Day»;

∆εν σου κρύβω ότι αν µου πρότειναν µια εκποµπή ενώ βρισκόταν στον αέρα το «Happy Day» θα ερχόµουν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. ∆εν µπορώ να φανταστώ τον εαυτό µου εκτός αυτής της οµάδας. Μπορώ να σου πω µε το χέρι στην καρδιά ότι µόνο αν µε έδιωχναν θα έφευγα. ∆εν σου λέω ότι δεν θέλω να κάνω µια δική µου εκποµπή, αλλά ειδικά αυτό τον καιρό, µ’ αυτές τις δυσκολίες, είναι κάτι που δεν σκέφτοµαι καθόλου.

Περίµενες ποτέ ότι ο καιρός που παρουσιάζεις θα έκανε τέτοια επιτυχία;

∆εν το περίµενα, αλλά χαίροµαι πάρα πολύ που µου το λέει ο κόσµος συνέχεια. Στην αρχή φαινόταν λίγο παράξενο να χορεύω πολύ, να φωνάζω πολύ, να τραγουδάω πολύ. Τελικά, όµως, µ’ αρέσει κι αυτό έχει σηµασία. Πάντα πιστεύω ότι όταν κάνεις κάτι µε αγάπη, ανταµείβεσαι κι εγώ κάνω τηλεόραση µε πολλή αγάπη.

Τι σε θυµώνει και τι σε φοβίζει;

Με θυµώνουν πάρα πολύ η αδικία και το ψέµα. Είναι κάτι που δεν µπορώ να συνηθίσω και να διαχειριστώ. Έρχομαι εκτός ορίων. Στη δουλειά, όµως, έχω µάθει να δέχοµαι ως γεγονότα τέτοιου είδους συµπεριφορές, αν και συνεχίζουν να µε θυµώνουν. Με φοβίζει πάρα πολύ η µοναξιά. Φοβάµαι πάρα πολύ µια εικόνα µου σε δέκα χρόνια να είµαι µόνη, χωρίς φίλους, χωρίς τους δικούς µου ανθρώπους.

Αν οι προτάσεις που είχες στην Αθήνα δεν σε ικανοποιούσαν, θα αποφάσιζες να επιστρέψεις στη Θεσσαλονίκη;

Αυτό το είχα στο µυαλό µου από την πρώτη ηµέρα και νοµίζω ότι µε έσωσε. Η σκέψη ότι υπάρχουν οι δικοί µου άνθρωποι που θα µε στηρίξουν ήταν η δύναµή µου. Ακόµη κι αν αυτή η ασφάλεια δεν ήταν υπαρκτή, εµένα µου έδινε δύναµη να µην κάνω πράγµατα για τα οποία θα µετανιώσω. ∆εν θα φοβόµουν να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη, δεν θα το έβλεπα καν ως πισωγύρισµα.

Τι σου λείπει από την πόλη σου;

Οι άνθρωποι και οι στιγµές. Πιστεύω, όµως, ότι όταν έχεις κάνει ουσιαστικές σχέσεις, πάντα σου δίνουν δύναµη και µένουν πάντα µέσα σου.

Πηγή: Real

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !