Αποχωρεί η Ελένη Τσολάκη από το Happy Day; Τι δηλώνει η ίδια;

0

Αποχωρεί η Ελένη Τσολάκη από το Happy Day; Λήγει το συμβόλαιό της τον Ιανουάριο και δεν γνωρίζει αν θα το ανανεώσει; Από το πρωί κυκλοφορούν φήμες και δημοσιεύματα που θέλουν τη νεαρή παρουσιάστρια του Alpha να σκέφτεται να κάνει το επόμενο σόλο βήμα στην καριέρα της. Αφορμή ο Δήμος Βερύκιος. Χθες το μεσημέρι ο δημοσιογράφος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και μεταξύ άλλων μίλησε για το «άνοιγμα των φτερών» της Ελένης και ταυτόχρονα «άνοιξε ιστορίες…». Η συνέχεια δόθηκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Alpha. 

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Βερύκιος ανέφερε, σήμερα: «Η Ελενίτσα πρέπει με ελαφρά πηδηματάκια να σας την κάνει». 

Από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Από του χρόνου… τώρα;». Τότε η Ελένη γελώντας και εμφανώς κάνοντας χιούμορ τοποθετήθηκε: «Γενάρη δεν ξέρεις τι γίνεται! Λήγουν τα συμβόλαια, ποτέ δεν ξέρεις.». 

 Λίγη ώρα μετά η Ελένη Τσολάκη ανέβασε τοτραγούδι του Βασίλη Καρρά «Δεν πάω πουθενά», στο twitter και το αφιέρωσε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Η Ελένη Τσολάκη ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα δήλωσε στο Peoplegreece.com: «Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης από το Happy Day. Κάναμε πλάκα! Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι. Ζούσαμε την αγωνία μας για τις άδειες και αν θα εκπέμπουμε, και τώρα που όλα κυλούν ξανά ομαλά, εγώ θα έφευγα στη μέση της σεζόν; Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο ενδεχόμενο. Σας ευχαριστώ που με πήρατε κι ελπίζω να τελειώσει εδώ η παραφιλολογία».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !