Ο Βασίλης Θωμόπουλος αποκλειστικά στο Face2Face του tvnea.com:Ηταν άθλια η συμμετοχή μου υποκριτικά στο 50-50...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
 Είναι ο σκηνοθέτης των τηλεοπτικών επιτυχιών ή αλλιώς ο βασιλιάς της Prime time της ελληνικής τηλεόρασης,αφού έχει ένα μαγικό τρόπο να δημιουργεί δουλειές που έχουν τεράστια ανταπόκριση από το τηλεοπτικό κοινό.Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι είναι ο σκηνοθέτης των εξής σήριαλ:Στρίβειν δια του αρραβώνος,Βότκα Πορτοκάλι,Τηλεμπόρα,Απαγορευμένη Αγάπη,Πενήντα Πενήντα,Ένας μήνας και κάτι,Πολυκατοικία,Με τα Παντελόνια Κάτω και φυσικά φέτος βρίσκεται για τρίτη χρονιά στο τιμόνι των "Συμμαθητών", που καθημερινά σαρώνουν στον Ant1.Φέτος απολαμβάνουμε στο θέατρο θηνά" και την παράσταση, "Κι ένα εξοχικό παρακαλώ" ,σε σκηνοθεσία φυσικά του ίδιου.Δείτε τι μας είπε αποκλειστικά στο tvnea.com,στη συνέντευξη που μας παραχώρησε στη στήλη, "Face2Face":

Τρίτη χρονιά "Συμμαθητές".Ποιο είναι τελικά το μυστικό της επιτυχίας;
 Αν υπάρχει τέτοιο μυστικό...προφανώς παραμένει  μυστικό! Σκληρή δουλειά και καλή ομάδα, να τους αγαπάς… κι ας μην το πιστεύουν.

Τα νούμερα τηλεθέασης φέτος είναι ανέλπιστα καλά. Παρακολουθείτε την τηλεθέαση;Σας επηρεάζει;
Βέβαια, τα παρακολουθώ με μεγάλη αγωνία. Απλά η δουλειά μας προηγείται και   όταν έρχονται τα νούμερα δεν μπορείς πια να αλλάξεις κάτι.  

Ο τρίτος κύκλος έρχεται με αρκετές προσθήκες,αλλά και αποχωρήσεις.Υπάρχει κίνδυνος να αλλοιωθεί η επιτυχημένη βάση της σειράς;
Οι προσθήκες είναι καλοδεχούμενες πάντα, είναι ένα φρέσκο αεράκι που μας ξυπνάει όλους. Οι αποχωρήσεις, από όπο πόστο, είναι δύσκολες και πικρές... είναι άνθρωποι αγαπημένοι και  τους χρωστάω πολλά. Ψήνομαι πάντα  ότι είναι προσωρινές,και γρήγορα θα ξαναείναι κοντά μας. Οι άνθρωποι... ηθοποιοί, τεχνικοί, δεν είναι  ένα κομμάτι της σειράς… είναι η σειρά.

Ο έρωτας του Ανδρέα και της Μαριλένας θα περάσει και άλλα εμπόδια ή φέτος θα έχει μία πιο ήρεμη χρονιά;
Eίναι δυνατόν  έρωτας και ήρεμα;

Τι εκπλήξεις έχουμε να περιμένουμε στην εξέλιξη της πλοκής;Τα νέα πρόσωπα θα φέρουν τα πάνω-κάτω;
Tα νέα πρόσωπα κρύβουν χαρές, μυστικά και πολλά μπλεξίματα ,σοβαρά και  αστεία! Κρύβουν…  θα πει… δεν τα λέμε...

Η σειρά από τη περσινή σεζόν βασίζεται σε ελληνικό σενάριο. Αισθάνεσθε πιο οικεία σε ένα ελληνικό κείμενο από ό,τι σε ένα αργεντίνικο;
Προτιμώ τα Ελληνικά! Φανατικά...  Αλλά έχω διαβάσει  υπέροχα κείμενα από σειρές του εξωτερικού… αν κάποιος έδινε στους Έλληνες συγγραφείς καλύτερες συνθήκες... ποιος ξέρει…

Έχετε κάνει πάρα πολλές δουλειές στο Mega,το οποίο περνά πολύ δύσκολες ώρες. Πώς κρίνετε την κατάσταση εκεί;
Ελπίζω να κάνω κι άλλες. Αν εξέπεμπε σήμα κινδύνου πολλοί θα τρέχαμε να βάλουμε πλάτη. Φοβάμαι, όμως, ότι κάτι άλλο συμβαίνει που δεν είμαι σε θέση να καταλάβω..  Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους ανθρώπους του ,που  το παλεύουν και εύχομαι ειλικρινά να παραμείνει δυνατό και μέγα.

Έχετε υπογράψει πάρα πολλές επιτυχημένες σειρές όλα αυτά τα χρόνια.Υπάρχει κάποια που να έχετε ξεχωρίσει πιο πολύ;
Το λέτε πολύ εντυπωσιακά! Δουλεύω πολλά χρόνια, και  όλες οι δουλειές για μένα είναι άνθρωποι,και όλοι έχουν τη θέση τους στην καρδιά μου. Πάντα προτιμώ ...την επόμενη!

Έχετε μετανιώσει ποτέ για κάποια δουλειά σας;
Όχι... έχω μετανιώσει για τον δρόμο που διάλεξα να τις προσεγγίσω, που δεν τις γλέντησα,έβλεπα δυσκολίες και προβλήματα... αλλά στερνή μου γνώση να σ΄είχα πρώτα.Αυτό το λένε και... πείρα!

Παρατηρούμε πως στις δουλειές σας έχετε ένα σταθερό κύκλο συνεργατών. Είστε τελικά μία οικογένεια;
Α, ναι…  το πιστεύω απόλυτα,και η οικογένειά μας είναι ανοιχτή αγκαλιά για όποιον  έρθει κοντά μας… με ό,τι καλό ή κακό κουβαλάει.  Είμαι γκρινιάρης και γρουσούζης.... αλλά  κάθε οικογένεια έχει τον ζαβό της.

Ξεχωρίσατε και υποκριτικά μέσα από το ¨Πενήντα Πενήντα"!Θα δοκιμάζατε κάτι ανάλογο στο μέλλον;
Ήταν άθλια η συμμετοχή μου υποκριτικά στο 50-50...  τραγική! Αλλά δεν θα με σταματήσει να κάνω διάφορα χαζά περάσματα σε φίλους και εχθρούς! Είμαι ξεροκέφαλος και το διασκεδάζω.  Δυστυχώς, δεν είχα καμιά πρόταση για γυμνό!

Σας λείπουν οι παλιές καλές χρυσές εποχές;
 Εγώ δεν έζησα καμιά χρυσή εποχή,πάντα  γκρινιάζαμε,πάντα τα πράγματα ήταν στριμωγμένα. Τώρα,όμως,οι δουλειές είναι ελάχιστες και ακόμη και να δουλεύεις δεν είναι εύκολο να τα βγάλεις πέρα. Εύχομαι να υπάρξουν  άμεσα αξιοπρεπείς δουλειές για όλον τον κόσμο. Η δουλειά μας έχει και ένα στοιχείο αναγνώρισης εκτός από τον βιοπορισμό και αυτό  τα κάνει όλα πιο περίπλοκα. Το μυαλό παίζει περίεργα παιχνίδια.

Θεατρικά σκηνοθετείτε την παράσταση, "Ένα εξοχικό παρακαλώ" ,στο Θέατρο Αθηνά. Μία δουλειά που ξεχώρισε από το καλοκαίρι. Ποια είναι τα δυνατά σημεία της παράστασης;
Το κέφι και ο ενθουσιασμός από όλους τους συντελεστές .Το θέλαμε, το φτιάξαμε μόνοι μας ,και το γλεντάμε.

Το μεγαλύτερο μέρος του θιάσου αποτελείται από τους "Συμμαθητές". Τι θα απαντούσατε σε κάποιον που θεωρεί πως εκμεταλλεύεστε θεατρικά μία τηλεοπτική επιτυχία;
Αχ με πιάσατε! Αν μπορούσα θα έκανα και την Πολυκατοικία και το  50-50 περιοδεία… αλλά δεν είχα μυαλό!

Κάποιο άλλο επαγγελματικό σχέδιο υπάρχει;

Ε, ναι... πολλά όνειρα!  Πολλά! Και όνειρα να μείνουν… δεν έχω παράπονο.

Το tvnea.com ζήτησε από 20 ηθοποιούς που έχουν συνεργαστεί με τον Βασίλη Θωμόπουλο να μιλήσουν για εκείνον.Εκείνοι φυσικά ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά και τα λόγια τους είναι κάτι παραπάνω από συγκινητικά...

Διαβάστε τι έγραψαν:
Δημήτρης Μαυρόπουλος(Βότκα Πορτοκάλι,Πολυκατοικία,Συμμαθητές):ΘΩMOΠOYΛOΣ EΞAIPETIKOΣ ΣKHNOΘETHΣ... BAΣIΛHΣ YΠEPOXOΣ ANΘPΩΠOΣ...AΓAΠA TOYΣ ΣYNEPΓATEΣ  TOY KAI TH ΔOYΛEIA TOY.KAI ΠPIN ,KAI  TΩPA, KAI AYPIO ΘEΛOYME  TETOIOYΣ  KAΛΛITEXNEΣ!

Παύλος Χαϊκάλης(Πενήντα Πενήντα,Πολυκατοικία,Συμμαθητές): ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ.ΕΜΠΝΕΕΙ ΕΠΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΑΖΙ.ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ.ΑΠΛΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ.

Κώστας Κόκλας(Στρίβειν δια του αρραβώνος,Βότκα Πορτοκάλι,Συμμαθητές):ME TOν BAΣIΛH MAΣ ΣYNΔEEI MIA ΦIΛIKH KAI EΠAΓΓEΛMATIKH ΣXEΣH EIKOΣI XPONΩN. EXEI THN EKTIMHΣH MOY ΣAN ΠATEPAΣ, ΦIΛOΣ KAI ΣYNEPΓATHΣ . H AΓAΠH TOY ΓIA TH ΔOYΛEIA TOY, KAI H ΣTOPΓH ,KAI H EMΠIΣTOΣYNH ΠOY ΠEPIBAΛEI TOYΣ ΣYNEPΓATEΣ KAI TOYΣ HΘOΠOIOYΣ TOY, TON EXOYN ANAΔEIΞΕΙ IΣΩΣ TON KAΛYTEPO KAI ΠAPAΓΩΓIKOTEPO ΣKHNOΘETH TOY ΠPAIM TAIM THΣ THΛEOPAΣHΣ . ΟΙ EΠITYXIEΣ ΠOY 'XEI KANEI MIΛOYN AΠO MONEΣ TOYΣ . ΦIΛE BAΣIΛH, ΣOY EYXOMAI ΠOΛΛA XPONIA AKOMΗ EΠITYXIΩN !

Χριστίνα Τσάφου(Βότκα Πορτοκάλι,Συμμαθητές,Κι ένα εξοχικό παρακαλώ):Δουλεύει και ζει με τους ρυθμούς, την ορμή, το πείσμα, το πάθος ενός έφηβου! Αυτός, ο τόσο σοφός, τόσο βαθειά καλλιεργημένος άνθρωπος, εχει τη μαγική ικανότητα να μας κάνει ν`ανθίζουμε και να μας βγάζει ό,τι καλύτερο έχουμε να δώσουμε! Ένας σπουδαίος καλλιτέχνης που δεν παίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά! Υποκλίνομαι!

Κώστας Φλωκατούλας(Τρεις Σωματοφύλακες,Πολυκατοικία):O Bασίλης Θωμόπουλος έχει κληρονομήσει από τον Aντώνη Tέμπο ένα σπάνιο χάρισμα.Πολλή δουλειά και γρήγορα! Aυτό έχει σαν επακόλουθο τη μοναδική ικανότητα της "επιλογής ωφέλιμου πλάνου". Παρεμπιπτόντως είναι και γοητευτικός άντρας! Δεν ενδιαφέρομαι. Aπλώς το αναφέρω! Nα είναι πάντα καλά

Μάριος Αθανασίου(Απαγορευμένη Αγάπη,Με τα παντελόνια κάτω,Συμμαθητές,Κι ένα εξοχικό παρακαλώ):O BAΣIΛHΣ ΘΩMOΠOYΛOΣ EINAI ENAΣ ΛOΓOΣ N' AΓAΠAΣ, AYTO ΠOY KANEIΣ,  TIΣ EIKONEΣ, TOYΣ MYΘOYΣ,TIΣ IΣTOPIEΣ, TH ZΩH,TOYΣ ANΘPΩΠOYΣ, KI EΣENA TON IΔIO.H BAΘΕIA ΠAPATHPHTIKOTHTA TOY,H EYAIΣΘHΣIA TOY KAI H ΣYNAIΣΘHMATIKH TOY EYΦYIA,ΔINOYN ΣE O,TI KANEI KATI ΠOΛY ΣΠANIO...TO AΠΛO KAI TO AΛHΘINO! AΠO TOYΣ ΠIO ΣHMANTIKOYΣ ΣKHNOΘETEΣ ΠOY EXOYMΕ

Κωνσταντίνα Κομμάτα(Συμμαθητές-Κι ένα εξοχικό παρακαλώ):Τι να πει κανείς για τον Βασίλη Θωμόπουλο! Πέραν του ότι ειναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί στον ηθοποιό, ειναι τύχη να  υπάρχει στη ζωή σου! Είναι απίστευτα ευφυής,πάντα έτοιμος να βοηθήσει και να προσφέρει με οποιονδήποτε τρόπο, όποτε παραστεί ανάγκη.Από τη πρώτη στιγμή που ειδωθήκαμε κατάλαβα ότι είναι ένας άνθρωπος γενναιόδωρος και μεγαλόκαρδος! Αν και θα μου πει ότι του χαλάω το προφίλ(γέλια), θέλω να πω πως είναι γλυκύτατος με απίστευτο χιούμορ που δεν σε κάνει να βαριέσαι ποτέ! Ξέρω ότι δεν είναι το καλύτερό του να τα λέμε αυτά, όμως  δεν μπορώ να μην πω πως πάντα θα του είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε και όλα όσα έμαθα και συνεχίζω να μαθαίνω κοντά του! Εύχομαι να είναι πάντα φίλος μου!

Ευδοκία Ρουμελιώτη(Πολυκατοικία): Είναι ένας σκηνοθέτης που παίρνει και βγάζει  από τον ηθοποιό το καλύτερό του κομμάτι και αυτό είναι μεγάλη μαγκιά στην τηλεόραση, όπου οι ρυθμοί είναι τόσο γρήγοροι και απαιτητικοί!Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή για μένα η συνάντησή μου με αυτόν τον άνθρωπο.

Μαίρη Νέγρη(Με τα Παντελόνια Κάτω):Συνεργάστηκα με τον κύριο Θωμόπουλο στα ''Παντελόνια κάτω'' πριν 3 χρόνια περίπου . Ήταν η πρώτη μου δουλειά . Πρώτα απ' όλα, μου έδωσε την ευκαιρία να ενταχθώ στη σειρά,και τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι' αυτό !Ένας σκηνοθέτης έξυπνος,με πολύ χιούμορ που αγαπά αυτό που κάνει!Έμαθα πολλά πράγματα από εκείνον μέσα από τη δουλειά και τον ευχαριστώ πολύ!


Γιάννης Τσιμιτσέλης(Πολυκατοικία):Ο Βασίλης είναι από τους ικανότερους σκηνοθέτες που έχω συνεργαστεί.Ξέρει να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για το καλύτερο αποτέλεσμα, έχει απίστευτη αίσθηση του χιούμορ και είναι ο άνθρωπος που μπορείς να βασιστείς σε άλα ! Εντός κι εκτός πλατώ.

Πηνελόπη Πλάκα(Με τα Παντελόνια Κάτω,Δεν πετάω δεν πετάω,Δεν θα με τρελάνεις εσύ εμένα,Συμμαθητές):Δάσκαλος, φίλος , συνεργάτης.Προσωπικά μόνο εμπιστοσύνη νιώθω όταν δουλεύω μαζί του. Είναι περίεργο αλλά νιώθω εκτίμηση,σεβασμό και άνεση μαζί. Πάντα διασκεδάζεις μαζί του στα γυρίσματα, και πάντα κάτι καινούργιο μαθαίνεις μετά από κάθε σκηνή. Μοναδικός.


Μαρία Κορινθίου(Κι ένα εξοχικό παρακαλώ):Τον Βασίλη Θωμόπουλο τον αγάπησα απο την πρώτη στιγμή! Είναι ένας άνθρωπος καθαρός, και σκηνοθέτης που όλοι μέσα στον χώρο τον αγαπάμε, τον σεβόμαστε και του έχουμε αδυναμία! Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του και να τον αγαπήσω ακόμη περισσότερο! Είναι μεγάλο πειραχτήρι, με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και εξαιρετικός σκηνοθέτης που ιδιαίτερα στην κωμωδία είναι μετρ! Τον Αγαπώ!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου(Πολυκατοικία,Συμμαθητές):Είναι ο άνθρωπος που αγαπάμε όλοι.
Όσοι δεν τον αγαπάνε δεν είναι φίλοι μας. Και είμαστε πολλοί, άνθρωποι που μας διάλεξε, μας ξεχώρισε, μας εμπιστεύθηκε ξανά και ξανά.
Δεν ξεκουράζεται ποτέ, του αρέσει να λέει ιστορίες, να μας κάνει να γελάμε, του αρέσει να ανακαλύπτει πρώτος όλα τα φιντανάκια, είναι έντονος, λέει τις πιο δυνατές καλημέρες το πρωί κι ας έχει κοιμηθεί ελάχιστα και δεν ξέρει κανείς τι ζώδιο είναι πραγματικά. Κάθε μήνα ,σου λέει άλλο... Ξέρω ότι αν χρειαστώ κάτι και του ζητήσω να με βοηθήσει ,θα το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι φίλος, σκηνοθέτης, μπαμπάς και μάλλον υδροχόος, αλλά δεν παίρνω και όρκο!

Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης(Πενήντα Πενήντα,Με τα Παντελόνια Κάτω): Εκτός από υπέροχος άνθρωπος και σκηνοθέτης, για μένα ο Βασίλης είναι φίλος και αυτό δεν μοιράζεται αλλά κερδίζεται, όπως ο απεριόριστος σεβασμός μου για εκείνον αλλά και για τη φιλία μας .Σε ευχαριστώ!

Βαλέρια Κουρούπη(Συμμαθητές): BAΣIΛHΣ ΘΩMOΠOYΛOΣ:TO ONEIPO ΣYNEPΓAΣIAΣ KAΘE HΘOΠOIOY KI EΓΩ ΦYΣIKA ΔEN EΞAIPOYMAI!
H EYΦYIA,H EYAIΣΘHΣIA,TO ENΣTIKTO,TO TAΛENTO KI H XAPIΣMATIKH TOY ΠPOΣΩΠIKOTHTA TON KANOYN AΞIAΓAΠHTO AΛΛA KI AΠOΛYTA AΠOTEΛEΣMATIKO ΣTH ΔOYΛEIA, AΦOY ΞEPEI NA KPATA IΣOPPOΠIEΣ,NA ΠAPAΓEI EPΓO YΨHΛHΣ AIΣΘHTIKHΣ,NA ΔHMIOYPΓEI ΩPAIO KΛIMA!H EΠITYXIA ΔEN TON AKOΛOYΘEI TYXAIA,MAΛΛON TON "EPΩTEYTHKE" KI AYTH OΠΩΣ OI HΘOΠOIOI TOY!

Δημήτρης Κουρούμπαλης(Πολυκατοικία,Με τα παντελόνια Κάτω):Τι ύψη χαράς! Τι γέλια! Τι πνεύμα επίγειο! Για σένανε δεν ξέρω τι να δώσω, λουλούδι ή μαστίγιο;

Ιεροκλής Μιχαηλίδης(Με τα Παντελόνια Κάτω):Για ένα άτομο που ξέρει την κωμωδία τόσο καλά όσο ο Βασίλης Θωμόπουλος ,το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει κανείς είναι να μιλήσει με εικόνες.Η εικόνα που έχω από τη συνεργασία μας είναι η ευστροφία,η ταχύτητά του,το ωραίο του τρυφερό χαμόγελο και η παρέα που πάντα οδηγούν στο τέλειο αποτέλεσμα.

Zέτα Δούκα(Ένας μήνας και κάτι):O BAΣIΛHΣ EINAI O ANΘPΩΠOΣ-OPXHΣTPA TOY ΓYPIΣMATOΣ! ME ΠΛHPH ΓNΩΣH TOY ANTIKEIMENOY THΣ THΛEOPAΣHΣ,  OΣO ΠOΛΛOI ΛIΓOI ΣTHN EΛΛAΔA ,KAI ME MEPAKI TOY TO MONTAZ, ΣYNΘETEI ENA AΠOTEΛEΣMA, ΣKAΛEΣ ANΩTEPO AΠO AYTO ΠOY EXEI ΓYPIΣTEI! EΠI ΠΛEON AΓAΠAEI KΑΙ ΣTHPIZEI ΠOΛY TOYΣ HΘOΠOIOYΣ.
ΘA 'ΘEΛA ΠOΛY NA ΞANAΣYNANTHΘOYN OI ΔPOMOI MAΣ ΣE KATI ΩPAIO!

Μαρία Κωνσταντάκη(Με τα παντελόνια Κάτω,Συμμαθητές):AΠ TOYΣ ΠIO AΣTEIOYΣ ANΘPΩΠOYΣ ΠOY XΩ ΓNΩPIΣEI .. OTAN ΔE EKNEYPIZETAI K ΣE BPIZEI ΣTA ΣOBAPA EINAI AKOMA ΠIO AΣTEIOΣ

Φωτεινή Τσακίρη(Απαγορευμένη Αγάπη,Πενήντα Πενήντα,Με τα παντελόνια κάτω): Μετά από τόσες συναντήσεις επαγγεματικες θα τολμούσα να πω οτι η σχέση μας είναι περισσότερο συγγενική παρα επαγγελματικη. Ο Βασίλης για μένα είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ, αγαπώ και εμπιστεύομαι.

Έλενα Ασημακοπούλου(Ένας Μήνας και κάτι,Πολυκατοικία,Με τα Παντελόνια κάτω):"ENAΣ YΠEPOXOΣ ΣΠANIOΣ ANΘPΩΠOΣ"O BAΣIΛHΣ HTAN EKEINOΣ ΠOY MOY EBAΛE TO MIKPOBIO TOY HΘOΠOIOY...EKEINOΣ ΠOY MOY EΔΩΣE THN EYKAIPIA NA ΔOKIMAΣΩ ΓIA KATI TO OΠOIO ΔEN ΓNΩPIZA OTI TO EIXA KAI NA ME ΞEKΛEIΔΩΣEI...EIMAI ΠOΛY TYXEPH ΠOY EKANA AYTH THN APXH MAZI TOY...EINAI O ΔAΣKAΛOΣ MOY.... ENAΣ ANΘPΩΠOΣ TAΛANTOYXOΣ ME TPOMEPH EYΓENEIA,XIOYMOP KAI ΣEBAΣMO ΓIA TOYΣ ΣYNAΔEΛΦOYΣ TOY... ΓIA EMENA EINAI OIKOΓENEIA MOY KAI AΣ MHN TO BΛEΠΩ H TOY MIΛAΩ KAΘE MEPA... TON AΓAΠΩ OΣO KANENAN AΛΛON MEΣA ΣE AYTO TO XΩPO KAI TO ENNOΩ...EKEINOΣ ΞEPEI!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !