Αυτό αποφάσισε η Ελλάδα για τη φετινή Eurovision

0

"Κι ενώ τα σενάρια "φουντώνουν" σχετικά με την επόμενη εκπροσώπηση της Ελλάδας στην  Eurovision 2017 το Ελληνικό σωματείο φίλων του θεσμού INFE GREECE παρ όλο που έχει τις δικές του πληροφορίες δεν μπαίνει στη διαδικασία "ονομάτων" για να μην αποπροσανατολίζει όπως πράττουν πολλοί ενώ παραθέτει μόνο τις πληροφορίες που  εκείνο θεωρεί αξιόπιστες ή εκείνες που κι αυτό με τη σειρά του καταφέρνει να συλλέγει, πάντα με κάθε επιφύλαξη

Η δημόσια τηλεόραση είναι αυτή που τελικώς θα λύσει το γρίφο ενώ προσφάτως διέρρευσε μια πληροφορία δια στόματος της ΕΡΤ και του εκπροσώπου της κου Παναγιώτη Τσολιά  διευθυντή του Γραφείου τύπου της δημόσια τηλεόρασης , ο οποίος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ο δημοσιογράφος Μάνος Κοκοράκης φαίνεται να δήλωσε τα ακόλουθα:  

«Σε δέκα ημέρες θα έχουμε μια πλήρη εικόνα, για το πως θα κινηθούμε. Είμαστε στην διαδικασία που θα κάνουμε επαφές με πολλούς καλλιτέχνες, που έχουν δείξει ενδιαφέρον.
Καταρχήν πριν από είκοσι μέρες αποφασίσαμε ότι θα συμμετέχουμε. Όποτε στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα καθοριστεί και ο τρόπος ανάδειξης της ελληνικής συμμετοχής.
Πιθανότατα κάποιοι καλλιτέχνες θα είναι υποψήφιοι, σε βραδιά ελληνικού τελικού όπως είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια»
Ο εκπρόσωπος του γραφείου τύπου της ΕΡΤ, αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που έχουν διαρρεύσει περι της  απευθείας ανάθεσης στις τραγουδίστριες Demy και Ε.Φουρέιρα  μαζί με το δίδυμο Δημήτρης Κοντόπουλος-Φωκάς Ευαγγελινός: «Πάντα υπάρχει ένας διαγκωνισμός από διάφορα μέσα για ειδήσεις που τελικά αποδεικνύονται ότι δεν είναι καθόλου ειδήσεις. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.
Καταλαβαίνεται ότι το όριο μεταξύ του ευσεβούς πόθου και της πραγματικότητας είναι τεράστιο»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !