Δεν περνά στον Μαρινάκη το ΜEGA- Απορρίφθηκε η πρόταση...


Παλιό αλλά καλό και κυρίως ενδεικτικό της αντίληψης των μετόχων του MEGA και της κατάστασης που έχει περιέλθει.
Δεν είναι ,λοιπόν, κατακριτέο η επιδίωξη κέρδους για κάποιον επιχειρηματία, το αντίθετο μάλιστα, αφού αυτό τον καθιστά επιτυχημένο ή όχι. Από αυτόν, όμως ,το γενικό κανόνα στον κόσμο των επιχειρήσεων,μέχρι το MEGA των Μπόμπολα, Ψυχάρη και Βαρδινογιάννη που βρίσκεται σε μια περιδίνηση, φλερτάροντας επικίνδυνα με το λουκέτο, έως την πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη να εξαγοράσει το κανάλι (όπως είναι επιπλωμένο, με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο),που πετάχθηκε στον καλάθο των αχρήστων, υπάρχει μια απόσταση που μόνο το ίδιο το τίμημα μπορεί να δικαιολογήσει!

Εξηγούμαστε, η πρόταση του προέδρου του Ολυμπιακού να εξαγοράσει όπως είναι το MEGA – πριν λίγο καιρό-, απορρίφθηκε από τους μετόχους του καναλιού, με αποτέλεσμα να χαθεί μια σημαντική ευκαιρία να σωθεί ο σταθμός και οι θέσεις εργασίας,επειδή το ύψος του τιμήματος ήταν τέτοιο που δεν εξασφάλισε κέρδος για τους ιδιοκτήτες! Προσοχή,η πρόταση Μαρινάκη δεν τους έβαζε μέσα, απλά δεν προέβλεπε κέρδη για τους ίδιους! Λες και τώρα στην κατάσταση που είναι το MEGA κερδίζουν!

Δυστυχώς ,όμως, αυτός είναι ο τρόπος που αντιλαμβάνονται την επιχειρηματικότητα… Μια αντίληψη που απέχει ελάχιστα από αυτή του κρατικοδίαιτου καπιταλισμού που επιδίδονται με μεγάλη επιτυχία και λαμπρά αποτελέσματα για την οικονομία και τις τράπεζες οι Έλληνες επιχειρηματίες!

Πηγή:Enimerosi24.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: