Χρήστος Χατζηπαναγιώτης:«Το ΜEGA ήταν σημείο αναφοράς για την τηλεόραση»


Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης,που φέτος πρωταγωνιστεί στο νέο σίριαλ του Παπαπέτρου στον ΑΝΤ1,μιλά,σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ''Βήμα'',για τη δύσκολη στιγμή που βιώνει το Mega...

Τι συναισθήματα σας προκαλεί η σημερινή εικόνα του Mega; 

''Θλίψη. Πολλές φορές και εκνευρισμό, θυμώνω να ακούω να βρίζουν το Mega με αυτόν τον τρόπο ,όταν όλοι ξέρουμε, και αυτοί που είμαστε μέσα σε αυτόν τον χώρο και οι θεατές, ότι το Mega ήταν σημείο αναφοράς για την τηλεόραση. Από άποψη αισθητικής, από άποψη θεμάτων, γενικότερα. Όλοι ήθελαν να δουλέψουν στο Mega. Αυτή είναι η αλήθεια. Τώρα, για όλα τα υπόλοιπα, ας μην ανοίξουμε αυτή την κουβέντα καλύτερα... Ούτε επιχειρηματικά ούτε πολιτικά μπορώ να μπω σε τέτοιες διαδικασίες και τέτοια κουβέντα''.

Εσείς νιώθετε ότι επηρεάστηκε ο τρόπος ζωής και σκέψης σας σημαντικά λόγω αυτών που συμβαίνουν; 

''Αλίμονο αν δεν άλλαζε. Εγώ γελάω πολλές φορές με όλους αυτούς τους politically correct και τους ψευτοπροοδευτικούς οι οποίοι λένε ότι θαυμάζουν τους ανθρώπους που δεν αλλάζουν. Είναι δυνατόν να θαυμάζεις ανθρώπους που περνούν τα χρόνια και δεν αλλάζουν, αυτούς δηλαδή που μένουν σταθεροί στις απόψεις τους; Εγώ αυτό το θεωρώ ακραία συντηρητικό, το να περνά δηλαδή ο χρόνος και να μη σε αγγίζει''.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: