Ανεπιθύμητος ο τραγουδιστής των Eagles of Death Metal στο Μπατακλάν

Ο τραγουδιστής των Eagles of Death Metal, Τζέσι Χιούς δεν έγινε δεκτός στην τελετή ανοίγματος του Μπατακλάν, που σήμερα συμπληρώνει έναν χρόνο από την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση του Ισλαμικού Κράτους.


Ο μάνατζερ του γκρουπ τόνισε πως ο φρόντμαν «δεν ήταν ευπρόσδεκτος». Το μέταλ γρκουπ ήταν επί σκηνής, όταν οι τρομοκράτες μπήκαν στον χώρο και σκότωσαν 90 άτομα στις 13 Νοεμβρίου 2015.

Ο Στινγκ άνοιξε με συναυλία του τον χώρο νωρίτερα σήμερα, όμως τόσο στον Χιούς όσο και στον μάνατζερ του δεν επιτράπηκε η είσοδος, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του Μπατακλάν. «Προσπάθησαν να μπουν αλλά είναι ανεπιθύμητοι», τόνισε ο υπεύθυνος του χώρου Ζουλς Φρουτος. «Δεν είναι καλοδεχούμενοι μετά απ΄αυτά που είπαν για το προσωπικό ασφαλείας».

Ένα χρόνο πριν ο τραγουδιστής είχε πει στο Fox News πως έξι φύλακες δεν είχαν παρουσιαστεί για δουλειά εκείνο το βράδυ και «είναι ξεκάθαρο ότι είχαν λόγο που δεν ήρθαν». Νωρίτερα φέτος ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του. «Ζητώ ταπεινά συγνώμη από τους Γάλλους, τους εργαζόμενους και το προσωπικό ασφαλείας του Μπατακλάν, τους φαν, την οικογένεια, τους φίλους μου και οποιονδήποτε άλλο προσέβαλα από τις παράλογες κατηγορίες μου», είχε πει ο Χιούς σε απολογητική ανακοίνωσή του.

«Οι δηλώσεις μου πως οποιοσδήποτε είχε σχέση με το Μπατακλάν έπαιξε κάποιο ρόλο στα γεγονότα του Νοεμβρίου δεν είχαν βάση και παίρνω την πλήρη ευθύνη». Αναφερόμενος στον Χιους ο υπεύθυνος τόνισε: «Γύρισε μετά από αυτά που είπε. Ο άνθρωπος είναι άρρωστος. Αυτό είναι όλο». Μάλιστα ο ίδιος έκανε λόγο για «προαγωγή» της μπάντας από το περιστατικό. «Ποιος ήξερε για την μπάντα τους πριν;», αναρωτήθηκε. «Η στάση τους δείχνει ασέβεια στα θύματα».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: