Οικονομάκου για Μιχόπουλο: Eίναι αρσενικό παλαιάς κοπής....

0

«Eίναι αρσενικό παλαιάς κοπής. Αν πει κάτι, το εννοεί και είναι αυτό. ∆εν θα πέσει µε µερικά ναζάκια, δεν θα αλλάξει γνώµη. Είναι αυτό και τέλος». Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που έκαναν την ηθοποιό Αθηνά Οικονομάκου, όπως παραδέχτηκε η ίδια, να ερωτευτεί τον επιχειρηµατία Φίλιππο Μιχόπουλο, ο οποίος διαθέτει ξενοδοχείο στον Ορνό της Μυκόνου.



Ο έρωτάς τους είναι πολύ προβεβληµένος και από την πρώτη στιγµή οι δυο τους αισθάνθηκαν σίγουροι για τη σχέση τους και την εξέλιξή της και τελικά επιβεβαιώθηκαν. Σε λίγους µήνες θα κλείσουν τρία χρόνια ευτυχισµένης σχέσης και γι’ αυτό οι φήµες για την επισηµοποίησή της έχουν κορυφωθεί. Αυτό, όµως, είναι κάτι που δεν αφορά ακόµη την Αθηνά Οικονοµάκου και τον σύντροφό της Φίλιππο Μιχόπουλο, όπως ξεκαθαρίζει η ηθοποιός: «Ξέρεις τι γίνεται... Πρέπει κάτι να γραφτεί! Το ότι είµαι µε τον Φίλιππο δεν πουλάει πια. Άρα ή θα µε παντρεύουν ή θα µε χωρίζουν». Όσοι ξέρουν την Αθηνά και τον Φίλιππο, µιλούν για ένα αυθόρµητο ζευγάρι, που αν τελικά κάνει το επόµενο µεγάλο βήµα στη σχέση του, θα είναι ξαφνικό και χωρίς πολλή σκέψη, κάτι που έχει επιβεβαιώσει δηµόσια µε δηλώσεις της και η ηθοποιός: «Όχι. ∆εν έχω καθόλου τέτοιες σκέψεις και δεν ξέρω καν πότε θα συµβεί. Μπορεί να παντρευτώ την άλλη εβδοµάδα, µπορεί να παντρευτώ και σε δέκα χρόνια. ∆εν µε συγκινεί κιόλας ο γάµος».

Πάντως, από τότε που είναι ζευγάρι, οι δυο τους έχουν διαβάσει πολλά δηµοσιεύµατα που άλλοτε τους ήθελαν να έχουν αρραβωνιαστεί και άλλοτε να έχουν υπογράψει σύµφωνο συµβίωσης. Σε όλα αυτά, η όµορφη ηθοποιός και ο σύντροφός της απαντούσαν... γελώντας, καθώς σύμφωνα με τη real, κανένα δεν ανταποκρινόταν στην πραγµατικότητα. Εκείνο που οι δικοί τους άνθρωποι θεωρούν σίγουρο είναι πως οι δυο τους συνεχίζουν να νιώθουν πολύ ερωτευµένοι και ονειρεύονται µαζί το κοινό τους µέλλον. «Η µεγάλη ανατροπή θα γίνει µόνο όταν έρθει ένα παιδί», υποστηρίζει άνθρωπος του στενού περιβάλλοντός τους. Μόνο αν συµβεί κάτι τέτοιο, θα χρειαστεί να επανεξετάσουν την υπόθεση γάµος. Όµως, µέχρι τότε δείχνουν αποφασισµένοι να ζήσουν τον έρωτά τους στο µέγιστο και να απολαύσουν µαζί µοναδικές ταξιδιωτικές εµπειρίες, µιας και λατρεύουν και οι δύο τα ταξίδια!

Πρόσφατα, µάλιστα, µε αφορµή το τριήµερο της 28ης Οκτωβρίου, το ερωτευµένο ζευγάρι έφυγε για µία ροµαντική φθινοπωρινή απόδραση. Προορισµός τους το υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Amanzoe» στο Πόρτο Χέλι όπου η Αθηνά και ο Φίλιππος χαλάρωσαν και ξεκουράστηκαν πριν επιστρέψουν και πάλι στους φρενήρεις ρυθµούς της καθηµερινότητάς τους.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !