ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ:Τα πολλά e- mails για την εκπομπή του Ant1...

0

Πέντε χρόνια μετράει η ιατρική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Υγεία πάνω απ' όλα». Η Φωτεινή Γεωργίου και τη φετινή χρονιά έχει πρόθεση να μας δώσει συμβουλές, ώστε να νιώθουμε καλά τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.



Αυτό επιχειρεί η δημοσιογράφος κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 08.45, από το κανάλι του Αμαρουσίου. «Με την οικονομική κρίση τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες είναι κυρίως ψυχοσωματικά. Το έντονο άγχος επηρεάζει το στομάχι και την καρδιά. Ωστόσο, έχουν αυξηθεί πολύ και τα δερματολογικά προβλήματα. Μέσα από την εκπομπή έχουμε πλέον μια ενότητα αφιερωμένη στους τρόπους καταπολέμησης του στρες. Σωτήριο είναι το γρήγορο περπάτημα, όταν έχουμε πολλά νεύρα ή πίεση, και το αργό με βαθιές αναπνοές, όταν αντιμετωπίζουμε κατάθλιψη», αναφέρει στην ''Espresso'' η δημοσιογράφος.

Aκόμη,συμπληρώνει: «Αυτή την εποχή, των Μνημονίων, έχει αλλάξει και ο τρόπος διατροφής του Έλληνα. Όμως, εδώ γίνεται ένα μεγάλο λάθος. Δεν χρειάζεται να βγάλουμε το ψάρι από τη διατροφή μας, επειδή είναι ακριβό. Μπορούμε να αγοράσουμε σαρδέλα, γαύρο, οικονομικά ψάρια, αλλά με πλούσια θρεπτική αξία και να τα συνοδεύσουμε με λαχανικά της εποχής. Το φτηνό σουβλάκι δεν είναι λύση, γιατί μακροπρόθεσμα η κακή διατροφή θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Ευτυχώς, ακόμα ο ελληνικός λαός δεν έχει τόσα πολλά προβλήματα παχυσαρκίας ή σακχάρου, όπως στην Αμερική, γιατί η Ελληνίδα μητέρα και γιαγιά θα βάλει τη χύτρα στην κουζίνα και θα φτειάξει όσπρια και μια ωραία σούπα». 

Πολλά e-mails 
Για τη Φωτεινή η επιτυχία της εκπομπής έγκειται στο ότι λαμβάνει πολλά e-mails από τηλεθεατές που θέλουν τη συμβουλή της σε θέματα διατροφής, άσκησης αλλά και ιατρικής περίθαλψης. «Έχουμε αμφίδρομη επικοινωνία με τους τηλεθεατές κι αυτό με χαροποιεί. Ο μεγάλος προβληματισμός τους είναι η δημόσια υγεία. Εδώ θέλω να τονίσω ότι πρόσφατα είδα τον ζήλο των Ελλήνων γιατρών. Δεν είναι μόνο άριστοι γνώστες της ειδικότητάς τους, αλλά και πολύ καλοί ψυχολόγοι, αφού δίνουν θάρρος στους ασθενείς. Είναι υπερήρωες. Εργάζονται χωρίς υλικά, χωρίς εργαλεία, χωρίς νοσηλευτικό προσωπικό», τονίζει η παρουσιάστρια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !