Νέες λεπτομέρειες για το DOCUMENTO του Βαξεβάνη-Τα πρόσωπα,τα ένθετα και ο στόχος της εφημερίδας

0

Με στόχο την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, να βρίσκεται στα περίπτερα ξεκινά το «ταξίδι» της η νέα κυριακάτικη εφημερίδα του Κ. Βαξεβάνη.
Ο τίτλος της θα είναι πιθανότατα «Documento»(θυμήσου το logo εδώ) και το τιράζ της θα φτάνει τα 140.000 φύλλα. Γεγονός που σημαίνει πως ο γνωστός δημοσιογράφος έχει σημαδέψει μια πολύ υψηλή θέση στις πωλήσεις των κυριακάτικων φύλλων. Η στελέχωση της εφημερίδας, η οποία θα στηρίζει την κυβέρνηση αλλά ταυτόχρονα θα κάνει κριτική όπου θεωρεί ότι πρέπει, συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα και μάλιστα όχι απαραιτήτως με πρόσωπα τα οποία είναι φιλικά προσκείμενα στο κυβερνών κόμμα.

Το τιμόνι της έκδοσης έχει δοθεί σε δύο κυρίες, τις Β. Μπουζού και Β. Μπλούτσου, ενώ ανάμεσα στα πρόσωπα που πλαισιώνουν τον Κ. Βαξεβάνη είναι οι Γ. Τριάντης, Ν. Παναγιωτόπουλος και Ειρ. Καρανασοπούλου. Τις επόμενες ημέρες ξεκινάει η διαφημιστική εκστρατεία, που θα είναι μεγάλης έντασης. Η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη για τον επόμενο χρόνο, ενώ κάποιοι επιμένουν πως στο εγχείρημα θα συμμετέχει σε έναν βαθμό και ο Χρήστος Καλογρίτσας.

Mε βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, μια φορά τον μήνα θα κυκλοφορεί ως ένθετο με το νέο έντυπο το περιοδικό, «Hot Doc», ως μια μονοθεματική έκδοση έρευνας. Επι πλέον, μαζί με την εφημερίδα θα κυκλοφορεί και το ένθετο, «DocVille», που θα αφορά τις τέχνες και την εν γένει πολιτιστική δραστηριότητα.

Αν και όπως γίνεται αντιληπτό, επικρατεί οργασμός εργασίας, το κλίμα στις τάξεις του στελεχιακού δυναμικού είναι εξαιρετικό και, όπως λένε οι ίδιοι οι συνεργάτες του Κ. Βαξεβάνη, η ύλη θα βασίζεται στα… τρία Αλφα: Αποκάλυψη, Άποψη και… Αναστεναγμός. Στο πλαίσιο αυτό, θα δίνεται προτεραιότητα στην είδηση και την αποκάλυψη και ακολούθως στους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας. «Θα θυμίζουμε την ορχήστρα του Άκη Πάνου. Μπροστά τα όργανα, πίσω οι τραγουδιστές», λέει χαρακτηριστικά συνεργάτης του Κ. Βαξεβάνη.

Parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !