Έτσι συζήτησαν ξανά για το DEAL...


Το ''Deal'' ήρθε και πάλι στις οθόνες μας,ωστόσο,αυτή τη φορά μέσα από τον Alpha! Αλήθεια, πώς και έκανε ξανά το ''Deal'' ο Χρήστος Φερεντίνος; «Θα σ’ το πω και δεν ξέρω αν το πιστέψεις... Και εγώ και ο Κώστας Σούσουλας, ο διευθυντής του καναλιού, είχαμε ταυτόχρονα την ίδια ιδέα και κατ’ επέκταση και την ίδια επιθυμία. Να ξανακάνουμε το ''Deal''. Παρά το γεγονός ότι το ''Ακου τι είπαν!'' τα πήγαινε πολύ καλά και πέρσι έκλεισε όντας πρώτο στην προτίμηση του κόσμου στην απογευματινή ζώνη, αποφασίσαμε να μην το πάμε παρακάτω, για να μην και το κουράσουμε και... κουράσουμε γενικότερα».

Δεν φοβήθηκες, μήπως η επιστροφή του ''Deal'' θεωρηθεί πισωγύρισμα; 

«Όχι, μωρέ. Γιατί να το σκεφτώ έτσι; Κατ’ αρχάς έχουν περάσει 10-12 χρόνια από την εποχή που είχε βγει για πρώτη φορά στον αέρα μέσα από τον ΑΝΤ1, και εν συνεχεία ζούμε σε μια εντελώς διαφορετική εποχή. Τα πάντα γύρω μας έχουν αλλάξει. Οπότε το ''Deal'' του τώρα,δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ''Deal'' του τότε».

Υποθέτω πως αναφέρεσαι στην οικονομική κρίση και στον ριζικό τρόπο με τον οποίο έχουν αλλάξει τα πάντα γύρω μας, και κυρίως η αξία των χρημάτων... 

«Ακριβώς. Το ''Deal'' του τώρα είναι σαν να βγαίνει στον αέρα μετά από μία... πυρηνική καταστροφή. Πώς το λένε στα ντοκιμαντέρ; ''Η επόμενη μέρα''! Ε, εμείς είπαμε να επιχειρήσουμε να κάνουμε το ''Deal'' της επόμενης μέρας».

Και πώς αισθάνεσαι που κάποτε σε βλέπαμε να... ''Dealάρεις'' κουβαλώντας βαλίτσες με 200.000 και 500.000 ευρώ και τώρα το πολυτιμότερο κουτί του παιχνιδιού περιέχει μέχρι 60.000 ευρώ;

«Πώς να αισθάνομαι; Σημεία των καιρών και όπως λέει και ο Όσκαρ Ουάιλντ, το θέμα είναι στα δύσκολα να προσαρμόζεσαι γρήγορα και να προχωράς παρακάτω. Εννοείται πως σε αυτές τις εποχές δεν θα μπορούσαμε να μοιράσουμε 200.000 και 500.000 ευρώ! Έχει αλλάξει το... χρώμα του χρήματος για όλους μας».

TV Έθνος

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: