Η ταινία Chevalier, όπου πρωταγωνιστεί ο Σάκης Ρουβάς είναι η Ελληνική πρόταση για τα Όσκαρ: έχει πιθανότητες να περάσεις στις τελικές 5 υποψηφιότητες;

0

«Είναι όραμά μου και δέσμευσή μου προσωπική να δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε η Ελλάδα αλλά και οι Έλληνες να έχουν μια εικόνα αντάξια του πολιτισμού της, αλλά και των δυνατοτήτων των Ελλήνων που μεγαλουργούν σε όλο τον κόσμο και όχι μια μίζερη και μειωτική εικόνα, λόγω της κρίσιμης οικονομικής κατάστασης της χώρας. Οφείλουμε η Ελλάδα μας να είναι στο επίκεντρο και όχι στο περιθώριο. Είναι υποχρέωση όλων μας να είμαστε πρεσβευτές της καλής, της θετικής, της δημιουργικής, της δυνατής Ελλάδας», λέει ο Σάκης Ρουβάς στο People, που τον ακολούθησε στο διήμερο ταξίδι του στη Μόσχα όπου ήταν ο επικεφαλής του καλλιτεχνικού προγράμματος που παρουσιάστηκε σε λαμπερή εκδήλωση στο Κρεμλίνο στα πλαίσια του εορτασμού του έτους φιλίας Ελλάδας-Ρωσίας 2016. 

Μιλώντας για τη δύναμη του ελληνικού πολιτισμού, τον ρωτώ για τα συναισθήματά του έπειτα από την πρόκριση του Chevalier, και μάλιστα ύστερα από μάχη με το Worlds Apart του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ως η ελληνική πρόταση για τα Ξενόγλωσσα Όσκαρ. «Χαρά, υπερηφάνεια, ένα σημαντικό βήμα αναγνώρισης της δουλειάς μας. Ωστόσο, έχουμε πολλά ακόμη βήματα μέχρι τις τελικές υποψηφιότητες, καθώς θα είναι πέντε οι ταινίες που θα προκριθούν ως υποψήφιες για την κατηγορία». Μιλάει για την αγάπη του για τον κινηματογράφο και φωτίζεται το πρόσωπό του. Άραγε πιστεύει ότι το Chevalier μπορεί να προκριθεί ως υποψήφιο; «Έχω μεγάλη πίστη στην Αθηνά (σ.σ. Τσαγκάρη, που σκηνοθέτησε το Chevalier) και στον Ευθύμη (σ.σ. Φιλίππου, σεναριογράφο της ταινίας), έχουν αποδείξει κατ’ επανάληψη τη δυναμική τους στο χώρο του διεθνούς κινηματογράφου. Και πέρα από τα βραβεία και τις υποψηφιότητες, είμαι βέβαιος ότι η Αθηνά θα κάνει όλο και πιο σπουδαίες δουλειές. Πιστεύω στη δύναμη της δημιουργικότητας και του ταλέντου της.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !