Παραμένει σκληρός ο Σόιμπλε: Η περικοπή του χρέους δε θα βοηθήσει την Ελλάδα

Unknown
0
Σκληρή στάση απέναντι στην Ελλάδα συνεχίζει να κρατά ο Γερμανός υπουργός των Οικονομικών,  Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος σε νέες του δηλώσεις στέλνει νέα μηνύματα, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση του για το ελληνικό χρέος.
Μιλώντας σε τραπεζικό συνέδριο, επανέλαβε εκ νέου πως «το κούρεμα του χρέους δεν θα βοηθούσε την Ελλάδα», ενώ με επικριτική μάλλον διάθεση σημείωσε πως«η Ελλάδα ζει πέρα από τις δυνατότητές της».
Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι «η χώρα δεν έχει κάνει αρκετά για την πραγματοποίηση των μεταρρυθμίσεων και ότι πρέπει να κάνει όλα όσα υποσχέθηκε».
Οσον αφορά τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα είπε πως «θα συζητήσουμε για τον μελλοντικό ρόλο του Ταμείου στα προγράμματα διάσωσης».
Οι νέες αυτές δηλώσεις του  έρχονται λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του επικεφαλής του EuroWorking Group, Τόμας Βίζερ, στο πρακτορείο Bloomberg, ο οποίος δήλωσε πολύ αισιόδοξος ότι έως το τέλος του έτους θα έχει υπάρξει συμφωνία για τις μεταρρυθμίσεις και το ελληνικό χρέος και ότι θα είναι συγκριτικά ήρεμη η πλεύση για το υπόλοιπο του προγράμματος.


parapolitika

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !