Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ποιούς απειλεί με μηνύσεις;


Εκτός εαυτού έχει βγει τις τελευταίες ημέρες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σχετικά με όσα γράφονται για την προσωπική του ζωή. Νέα δημοσιεύματα, θέλουν τον παρουσιαστή να χωρίζει με τη μητέρα του παιδιού του, Κατερίνα Κόκλα, εξαιτίας τρίτου προσώπου! 

 Ο ίδιος μίλησε στην Espresso και όντας ιδιαίτερα ενοχλημένος ανέφερε πως σκέφτεται να κινηθεί νομικά. «Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη ζωή μου. Ξεκινάω μηνύσεις. Δεν σέβονται τίποτα πια και κυρίως το παιδί μου, το οποίο θα διαβάζει αργότερα τέτοια απαράδεκτα δημοσιεύματα για τον πατέρα του», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

 «Ειλικρινά αυτή τη φορά θα κινηθώ νομικά και θα ζητήσω τη στήριξη της Δικαιοσύνης. Θα καταθέσω μηνύσεις σε όλα τα media που θα γράψουν τέτοιες ανακρίβειες για την προσωπική μου ζωή και μάλιστα από αυτή κιόλας την εβδομάδα. Δεν είναι δυνατόν όταν υπάρχουν παιδιά, να γράφονται πράγματα που αμαυρώνουν την εικόνα των γονέων» τονίζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και συμπληρώνει: «Δεν σεβάστηκαν την έκκληση της γυναίκας μου να μη φωτογραφίζουν εκείνη και το παιδί ή να μη γράφουν για αυτή, καθώς δεν είναι δημόσιο πρόσωπο και επιθυμεί την ηρεμία της.

 Αυτή τη φορά ξεχείλισε το ποτήρι, γιατί τίθεται θέμα αξιοπρέπειας, την οποία προσπαθώ να κρατήσω, ενώ όλα αυτά έχουν αντίκτυπο στο παιδί μου. Τους καλώ να σταματήσουν να γράφουν από σήμερα, θα κινούμαι πλέον νομικά».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: