Οι εξελίξεις στα «ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ» είναι καταιγιστικές με πολλά συναισθήματα και ανατροπές.

0
Η Αλίκη μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει απ’ το σπίτι του Παύλου ενώ η Ελισάβετ και η Αρετή κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου πως με την συμπεριφορά της θα χάσει τον Παύλο.
Στο μεταξύ, η Αγάπη ανακοινώνει στον Παύλο ότι φεύγει απ’ την εταιρία κι από τη ζωή του γενικότερα. Λίγο αργότερα, μαζί με τον Στέργιο, αποφασίζουν να πάνε να δουλέψουν σε ανταγωνιστική εταιρία.. Παράλληλα, η Αγάπη αποκαλύπτει στον Φίλιππο ότι περιμένει το παιδί του..
Η Αλίκη επιστρέφει στο σπίτι και σοκάρεται όταν ο Παύλος την αντιμετωπίζει με απόλυτη ψυχρότητα. Παράλληλα ο Δημήτρης χάνει στα χαρτιά τα χρήματα που πήρε απ’ τον κοινό λογαριασμό τους με την Σίλα. Η Σίλα χωρίζει με το Δημήτρη και απαιτεί πίσω τα χρήματα που της πήρε, αγνοώντας το γεγονός ότι αυτός τα ‘χασε στα χαρτιά.
Αυτή τη βδομάδα, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου έως και Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 20.00 οι εξελίξεις στα «ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ»  είναι καταιγιστικές με πολλά συναισθήματα και ανατροπές.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016
26ο επεισόδιο
Η Αλίκη μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει απ’ το σπίτι του Παύλου. Ο Δημήτρης διαπιστώνει ότι η Σίλα έχει φύγει απ’ το σπίτι και τρελαίνεται. Στο μεταξύ, η Αρετή ανακαλύπτει μια καινούρια έκπληξη που της έχει ετοιμάσει ο θαυμαστής της! Ο Φίλιππος συναντιέται με τη Μάρθα σε ένα πάρκο και για κακή του τύχη, εμφανίζεται εκεί… η Αγάπη! Ένα δώρο “έκπληξη” κάνει ο Βαγγέλης στην Λαμπρινή! Η Αγάπη ανακοινώνει στον Παύλο ότι φεύγει απ’ την εταιρία κι από τη ζωή του γενικότερα. Στο μοναστήρι πηγαίνει η Μαρουσώ με σκοπό να εξομολογηθεί κάτι τρομερό, που αφορά στο παρελθόν στον μοναχό Αμβρόσιο. Η Ελισάβετ τσακώνει επ’ αυτοφώρω τον Παύλο με την Αμαλία σε μια άκρως παρεξηγήσιμη στιγμή.

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016
27o επεισόδιο
Η Ελισάβετ ανησυχεί πως η Αμαλία θα κερδίσει έδαφος στη ζωή του Παύλου, την ώρα που η Μαρουσώ εξομολογείται στον Αμβρόσιο μια μεγάλη αλήθεια, που αποκαλύπτει για πρώτη φορά. Παράλληλα ο Παύλος δέχεται μαθαίνει πως η Αμαλία θα φύγει για πάντα στο εξωτερικό. Η Ελισάβετ και η Αρετή κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στην Αλίκη, πως με την συμπεριφορά της θα χάσει τον Παύλο. Συγχρόνως ο Φίλιππος αποφασίζει να διεκδικήσει ξανά την Αγάπη. Την ίδια στιγμή η Ελισάβετ δέχεται μια ακόμα ερωτική επίθεση από τον Δημήτρη, ενώ η Αφροδίτη αποπειράται να συναντήσει κρυφά τον Γιώργο. Συγχρόνως η Αρετή με την Αγάπη τρώνε σε ένα εστιατόριο, όπου εμφανίζεται μπροστά τους ο Φίλιππος.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016
28o επεισόδιο
Η Αγάπη αποπαίρνει τον Φίλιππο και την Αρετή που κανόνισαν αυτό το σχέδιο πίσω απ’ την πλάτη της. Η Αφροδίτη αναγκάζεται να πει ψέματα στον Αντώνη για το πού πήγαινε μες τη νύχτα. Η Αγάπη μαζεύει τα πράγματα της απ’ την εταιρία του Παύλου και φεύγει χωρίς δεύτερη σκέψη. Λίγο αργότερα, μαζί με τον Στέργιο, αποφασίζουν να πάνε να δουλέψουν σε ανταγωνιστική εταιρία.. Η Ελισάβετ βλέπει τον Ορέστη με μια όμορφη κοπέλα και αμέσως της μπαίνουν σκέψεις. Η Αρετή βρίσκει τον θαυμαστή της μέσα στο σπίτι του Ταξόπουλου και πέφτει απ’ τα σύννεφα μόλις μαθαίνει ότι θα εργάζεται εκεί! Η Αλίκη συναντιέται με τον Παύλο και του θέτει ένα πολύ σημαντικό ερώτημα. Η Αγάπη αποκαλύπτει στον Φίλιππο ότι περιμένει το παιδί του.

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016
29o επεισόδιο
Ο Φίλιππος κι η Αγάπη ξεκινούν απ’ την αρχή το μεγάλο έρωτά τους. Την ίδια στιγμή η στάση του Παύλου απέναντι στην Αλίκη είναι ψυχρή, πράγμα που τη στενοχωρεί βαθιά. Παράλληλα ο Δημήτρης χάνει στα χαρτιά τα χρήματα που πήρε απ’ τον κοινό λογαριασμό τους με την Σίλα. Απεγνωσμένος καταφεύγει στην Ελισάβετ, αποφεύγοντας και πάλι να της δώσει οποιαδήποτε υπόσχεση για τη σχέση τους. Όμως η Σίλα τον βλέπει να βγαίνει από το σπίτι της Ελισάβετ και τον απειλεί με ένα «άσσο» που κρύβει στο μανίκι. Την ίδια στιγμή ο Ορέστης παρακολουθεί την Αγάπη και προς μεγάλη του έκπληξη τη βλέπει να συναντά την Άννα Μακρή. Λίγο αργότερα η Αλίκη αιφνιδιάζει την Αγάπη με την επίσκεψή της στο σπίτι της. Την ίδια στιγμή ο Παύλος ενημερώνεται από τον Ορέστη, πως η Αγάπη ετοιμάζεται να συνεργαστεί με την ανταγωνίστριά του, την Άννα Μακρή.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016
30ο επεισόδιο
Ο Παύλος μαθαίνει ότι η Αγάπη έχει προσεγγίσει την ανταγωνίστριά του, Άννα Μακρή, για να δουλέψουν μαζί και προτείνει στον Ορέστη να αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου στην εταιρία. Την ίδια στιγμή, ο Φίλιππος κι η Αγάπη τα ξαναβρίσκουν και υπόσχονται να μη χωρίσουν ξανά ποτέ. Η πρόσληψη του Βασίλη στο σπίτι του Ταξόπουλου θα γεμίσει με κωμικές στιγμές τις ζωές όλων, εκτός της Αρετής που θα ταράζεται όλο και περισσότερο όποτε τον βλέπει. Η Σίλα χωρίζει με το Δημήτρη και απαιτεί πίσω τα χρήματα που της πήρε, αγνοώντας το γεγονός ότι αυτός τα ‘χασε στα χαρτιά. Η Αρετή μαθαίνει ότι η Αγάπη είναι έγκυος και το ανακοινώνει στην Αλίκη. Η χαρά είναι μεγάλη για όλους... Ταυτόχρονα ο Παύλος κάνει την κίνηση ματ και ζητάει να συναντήσει την Άννα Μακρή..

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !