Πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ μέσα από ένα πλήρως ανανεωμένο σκηνικό...


Επιστρέφει η εκπομπή για 9η σεζόν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ...

Οι «Γλυκές Αλχημείες» και ο Στέλιος Παρλιάρος επιστρέφουν με ολοκαίνουρια απολαυστικά επεισόδια το Σάββατο, 5 Νοεμβρίου,  στις 20.00, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Για ένατη συνεχή χρονιά οι «Γλυκές Αλχημείες» επιστρέφουν στους δέκτες μας και υπόσχονται να μας ταξιδέψουν στους πιo γλυκούς και λαχταριστούς γευστικούς πειρασμούς! Μέσα σε ένα πλήρως ανανεωμένο σκηνικό, ο Στέλιος Παρλιάρος μας προτείνει νέες συνταγές καθώς και εναλλακτικούς τρόπους προσέγγισης της ζαχαροπλαστικής, με πρωτότυπα υλικά, νέους συνδυασμούς και καινοτόμες ιδέες που έρχονται να προστεθούν στην κουζίνα μας για να φτειάξουμε το τέλειο γλυκό. 


Τη φετινή χρονιά ο Στέλιος Παρλιάρος συνεχίζει μαζί με τους έμπειρους ζαχαροπλάστες, Φώτη Χρυσανθίδη και Πόπη Χρυσανθίδη, να μας διδάσκει βήμα βήμα τις τεχνικές για πετυχημένα γλυκά. Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Καπετανίδη, η νέα ομάδα μάς καθοδηγεί με μοναδικό τρόπο στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής και μας προσκαλεί να μυηθούμε σε καινούργιες γευστικές απολαύσεις!

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: