Η Κοσιώνη,ο Τσίμας και ο Παπαχελάς ταξιδεύουν για λογαριασμό του ΣΚΑΪ...


Ενώ η Αθήνα υποδέχεται τον Πρόεδρο Ομπάμα, οι ΙΣΤΟΡΙΕΣ ταξιδεύουν σε Ουάσινγκτον, Βοστώνη, Βρυξέλλες και Λονδίνο και εξετάζουν τα νέα δεδομένα μετά την εκλογή Τραμπ στο Λευκό Οίκο ,απόψε, Τρίτη, 15 Νοεμβρίου ,στις 24.00, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Αλέξης Παπαχελάς, συνομιλεί με δυο insiders του αμερικανικού κατεστημένου, τον Ναύαρχο, Τζέιμς Σταυρίδη ,και τον διπλωμάτη, Νίκολας Μπερνς, και καταγράφει τις πρώτες αντιδράσεις τους για την εκλογή Τραμπ. Οι δυο κορυφαίοι αναλυτές της διεθνούς διπλωματίας εξηγούν τι αλλάζει στην παγκόσμια ισορροπία μεταξύ Αμερικής και Ρωσίας, και πώς τα νέα δεδομένα επηρεάζουν τη γεωπολιτική της περιοχής μας και την Ελλάδα.

Ο Παύλος Τσίμας ταξιδεύει σε Βρυξέλλες και Λονδίνο και συζητά με τον δημοσιογράφο της Liberation,Ζαν Κατρεμέρ, τον δημοσιογράφο των Financial Times, Πίτερ Σπίγκελ, τον αναλυτή του Ινστιτού Μπρούγκελ, Ζολτ Ντάρβας ,και τον δημοσιογράφο της Wall Street Journal,Μάρκους Γουόκερ, για τα νέα δεδομένα που δημιουργεί στην Ευρώπη η εκλογή Τραμπ, ενώ ερευνά το πώς η εκλογή του θα αλλάξει τα δεδομένα στη διαχείριση του ελληνικού χρέους.

Η Σια Κοσιώνη ταξιδεύει στην Ουάσιγκτον και συνομιλεί με στελέχη του ελληνικού λόμπι, τον Τζον Σιτιλίδις και Άντριου Μάνατος, αλλά και τον δημοσιογράφο και πρώην λογογράφο του Προέδρου Κλίντον, Πολ Γλάστρις, και συζητά μαζί τους την επόμενη μέρα των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και τις επιπτώσεις της εκλογής Τραμπ στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

 «Ιστορίες», κάθε Τρίτη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ...

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: