Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Δείτε για πρώτη φορά την αδερφή του!


Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις, καθώς προτιμά να «μιλάει» στο κοινό μέσα από τις δουλειές του. Ακόμη και όταν το κάνει, αποφεύγει να αναφέρεται σε προσωπικά του ζητήματα. 

Ωστόσο, πριν από χρόνια βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μες την Καλή Χαρά», όπου και αποκάλυψε πως έχει μια αδελφή από τον πρώτο γάμο του μπαμπά του. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ο πατέρας μου έχει μια κόρη από τον πρώτο του γάμο. Ήταν μετανάστης εκεί. Τη λένε Παναγιώτα Ρομέρο Μπουρδούμη και ζει στην Κολομβία. Έχει έρθει στην Ελλάδα. Έχω πάει στην Κολομβία. Έχουμε σχέσεις»! 

Μάλιστα, ανέφερε πως οι δύο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις, είναι αγαπημένοι και συχνά ταξιδεύουν για να συναντηθούν. Αυτή την φορά, ο ηθοποιός υποδέχτηκε την αδερφή του Παναγιώτα, στην Ελλάδα και μας την σύστησε! Οι δύο βγήκαν για μια χαλαρή βόλτα και μάλιστα φωτογραφήθηκαν μαζί. Λίγο αργότερα, ο Αλέξανδρος ανάρτησε την selfie τους στο Instagram. 

Όπως θα δείτε, μοιάζουν απίστευτα! Το εν λόγω στιγμιότυπο, απέσπασε πολλά likes από τους διαδικτυακούς φίλους του ηθοποιού.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: