Αλλάζει τηλεοπτικές συνήθειες η Ελένη;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Και ξαφνικά από το... πουθενά, από το πουθενά ,όμως, έρχεται και σκάει μία υποτιθέμενη είδηση η οποία αρχίζει να κάνει με τρέλα το γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο, χωρίς κανείς να μπει στο κόπο να ψάξει πρώτα να βρει τα... ίχνη της συγκεκριμένης είδησης και πως αυτή ξεκίνησε να κυκλοφορεί αδέσποτη! Βέβαια, θα μου πεις ψιλά γράμματα... Ντόρος να γίνεται και δεν βαριέσαι...

Σε αυτό ,λοιπόν, το πλαίσιο ανήκει τις τελευταίες ημέρες και η είδηση που κυκλοφορεί και θέλει την Ελένη Μενεγάκη να έχει ξεκινήσει νέο γύρο σου λέει συζητήσεων και επαφών με τον Alpha. Τι έχουν να συζητήσουν; Κι εγώ αυτό αναρωτήθηκα, μιας και τα τηλεοπτικά καθήκοντα της Ελένης είναι πολύ συγκεκριμένα όχι εδώ και κάποια χρόνια, αλλά δεκαετίες ολόκληρες!

Η brand-new τηλεοπτική είδηση, ήθελε την Ελένη να είναι σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες του Alpha, προκειμένου σου λέει, στο β΄μισό της σεζόν οι τηλεοπτικές της συνήθειες να αλλάξουν ή μάλλον πιο σωστά να... επεκταθούν! Η σούπερ-σταρ Ελένη έχει αρχίσει να σκέφτεται να αναλάβει εκτός από την "Ελένη" της, την παρουσίαση ενός άκρως φιλόδοξου πρότζεκτ, το οποίο όλοι αυτή την εποχή αναζητούν με μανία και με το οποίο η Ελένη θα κάνει την μεγάλη έκπληξη στους δέκτες μας, μετά την ανατολή του 2017!

Υπάρχει ,όμως, σε όλο αυτό έστω και μία μικρή δόση αλήθειας; Καμία σχέση... Συγνώμη που σε απογοητεύω, αλλά το συγκεκριμένο στόρι, είναι εντελώς σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Οχι, η Ελένη δεν συζητά με τον Alpha, όχι η Ελένη δεν σχεδιάζει να δραστηριοποιηθεί παραπάνω τηλεοπτικά, όχι δεν θέλει και δεν της αρέσει να αλλάζει τηλεοπτικές συνήθειες.

"Πρόκειται για εντελώς ανυπόστατα δημοσιεύματα. Πρόκειται για ρεπορτάζ που δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Αλήθεια, Νάνσυ δεν κάνεις τηλεοπτικό είκοσι και πλέον χρόνια; Πες μου πόσες σεζόν έχεις διαβάσει ότι η Ελένη στον Alpha εκτός από την καθημερινή εκπομπή της συζητά να κάνει κάτι και βράδυ... Είναι μία από τις υποτιθέμενες ειδήσεις η οποία σκάει τουλάχιστον μία φορά κάθε χρόνο. Είναι κάτι σαν... παράδοση", αποκαλύπτει στο TLIFE στέλεχος του καναλιού και σπεύδει να συμπληρώσει:

"Οχι με την Ελένη δεν συζητάμε τίποτα καινούργιο. Εμείς την Ελένη την θέλουμε εκεί που είναι κι εκείνη θέλει να βρίσκεται εκεί που είναι και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.Οτι άλλο βλέπει το φως της δημοσιότητας, είναι μόνο και μόνο για να προκαλείται ντόρος και να γίνεται συζήτηση"!

Νάνσυ Νικολαΐδου- tlife.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ελεος κι αυτη.. θα πεθανει και το μονο που θα εχει κανει στη ζωη της ειναι πρωιναδικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !