Βασίλης Παλαιολόγος:«Μου γίνονταν προτάσεις για την τηλεόραση και αρνιόμουν...»


Ο ηθοποιός,Βασίλης Παλαιολόγος,επέστρεψε φέτος στην tv μέσα από το σίριαλ,''Ζωή μου'',του STAR,και μίλησε για αυτή την επάνοδό του αλλά και για το γεγονός ότι έχει αρνηθεί προτάσεις ...


Αυτή τη σεζόν κάνεις τηλεόραση. Μετά από πολλά χρόνια... 

''Πράγματι, έχω να κάνω τηλεόραση από το σίριαλ, «Εραστής δυτικών προαστίων», μια 10ετία. Εσκεμμένα έμενα εκτός τηλεόρασης τόσο καιρό, ήθελα να αφοσιωθώ στο θέατρο. Τώρα η απόφασή μου να δουλέψω στην τηλεόραση είναι πιο ουσιαστική, έρχομαι πιο ώριμος σε σκέψη, συμπεριφορά και εμπειρία, οπότε είναι όφελος''.

Σου γίνονταν προτάσεις για την τηλεόραση κι αρνιόσουν στην εποχή της κρίσης; 

''Ναι, μου γίνονταν προτάσεις και αρνιόμουν. Έτσι κι αλλιώς, δεν μπορείς να αποκτήσεις πολλά λεφτά από αυτή την ενασχόληση, προσαρμόζω τη ζωή μου στα δεδομένα. Τώρα φτάσαμε να ζούμε όλοι με το 1/10. Πίστευα ότι όλο αυτό θα μας οδηγούσε σε πιο ανθρώπινες συνθήκες, όμως,δεν το βλέπω, σε μεγάλο ποσοστό, είναι πιο ανθρωποφαγικό αυτό που συμβαίνει τώρα. Σκέφτομαι τι κάνω μόνος, αν μπορώ να βελτιώνομαι, να βοηθήσω κάποιον που έχει ανάγκη, να κάνω μια ομάδα με κάποιους ανθρώπους που έχουμε κοινό όνειρο και κοινούς στόχους''.

Λοιπόν

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: