Ηθοποιός από τα Κλεμμένα Όνειρα μπήκε στο Δρομοκαΐτειο....Μια περίεργη υπόθεση εγκλεισμού σε ψυχιατρείο είχε διαδραματιστεί το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, με πρωταγωνίστρια τη νεαρή ηθοποιό που γνωρίσαμε μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Κλεμμένα Όνειρα» του Mega.
Η ηθοποιός σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας freddo, είχε έξοδο από το ίδρυμα το Σάββατο και αποκάλυψε πως σύντομα θα πάρει το μόνιμο εξιτήριο. «Είμαι πλέον μια χαρά, Σπύρο μου. Προσπαθώ να τα βρω με τους δικούς μου. Με τους γιατρούς τα έχω πολύ καλά. Μπαινοβγαίνω στο ίδρυμα, όμως σύντομα θα πάρω οριστικά εξιτήριο», αποκάλυψε στον φίλο της Σπύρο Μπιμπίλα.

Να σας θυμίσουμε ότι η ηθοποιός το είχε σκάσει από το ίδρυμα στις 28 Οκτωβρίου, καταγγέλλοντας τους γονείς της πως λόγω οικονομικών θεμάτων, την έκλεισαν εκεί. Το θρίλερ συνεχίστηκε μέχρι να βρεθεί η ηθοποιός και να εισαχθεί και πάλι στο ίδρυμα. Τώρα είναι καλύτερα και σύντομα αναμένεται να πάρει και το οριστικό εξιτήριο της, η Τριανταφύλλη Μουτεράκου.ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: