Επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι για τον πρίγκιπα Χάρι

Unknown
0

Έπειτα από αρκετές ημέρες φημολογίας και αναρίθμητων δημοσιευμάτων ο πρίγκιπας Χάρι έλυσε τη σιωπή του και επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.
Μάλιστα, εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι, όπου εκτός από την επιβεβαίωση της σχέσης, τονίστηκε η απογοήτευση που νιώθει ο γοητευτικός πρίγκιπας, καθώς αισθάνεται ότι δεν κατάφερε να προστατέψει την αγαπημένη του από τον Τύπο.



Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο πρίγκιπας Χάρι ανησυχεί για την ασφάλεια της κυρίας Μαρκλ και είναι βαθύτατα απογοητευμένος που δεν μπόρεσε να την προστατέψει. Δεν είναι σωστό μετά από λίγους μήνες σχέσης μαζί του, η κυρία Μαρκλ να γίνεται το επίκεντρο τέτοιας επίθεσης».


Σύμφωνα με το παλάτι, ο πρίγκιπας Χάρι ζήτησε να δημοσιευθεί η ανακοίνωση, αν και ο ίδιος γνωρίζει πως είναι ασυνήθιστο να εκδίδεται μια ανακοίνωση τέτοιου είδους.

Η 35χρονη Μέγκαν Μαρκλ, η οποία είναι γνωστή λόγω του ρόλου της ως Ρέιτσελ Ζέιν στην τηλεοπτική σειρά «Suits» δεν έχει ανακοινώσει κάτι από την πλευρά της.

Η ανακοίνωση από το παλάτι αναφέρει συγκεκριμένα: «Από όταν ήταν νέος, ο πρίγκιπας Χάρι καταλάβαινε πλήρως την ζεστασιά με την οποία τον αντιμετώπιζε το κοινό. Αισθάνεται τυχερός που έχει τόσους ανθρώπους να τον στηρίζουν και γνωρίζει πόσο τυχερή και προνομιούχος είναι η ζωή του.

Καταλαβαίνει ακόμα ότι η ιδιωτική του ζωή προκαλεί μεγάλη περιέργεια. Ποτέ δεν αισθανόταν άνετα με αυτό το στοιχείο, αλλά προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από την εμπλοκή των ΜΜΕ.

Σπάνια έχει αντιδράσει επίσημα σε κάποιο δημοσίευμα ή στις ψευδείς ιστορίες που έχουν γραφτεί για αυτόν και εργάζεται σκληρά για να αναπτύξει μια επαγγελματική επαφή με τα ΜΜΕ, επικεντρωμένη στη δουλειά του και τα ζητήματα τα οποία τον ενδιαφέρουν.

Αλλά την περασμένη εβδομάδα είδε πως ξεπεράστηκε κάθε όριο. Η σύντροφός του, Μέγκαν Μαρκλ, έγινε το επίκεντρο ενός κύματος παρενόχλησης.

Κάποια από αυτά τα στοιχεία έγιναν ιδιαίτερα δημόσια, όπως ο διασυρμός της στο πρωτοσέλιδο μιας εθνικής εμβέλειας εφημερίδας. Όπως τα φυλετικά σχόλια. Όπως ο ευθύς σεξισμός και ρατσισμός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των σχολίων στο διαδίκτυο. Κάποια δεν έγιναν τόσο δημόσια, λόγω ολονύχτιων μαχών για να μην γραφτούν σε εφημερίδες δυσφημιστικές ιστορίες. Όπως το ότι η μητέρα της αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει τους φωτορεπόρτερ έξω από την πόρτα του σπιτιού της. Όπως ότι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι προσπάθησαν να μπουν παράνομα στο σπίτι της και ακολούθησε η εμπλοκή της αστυνομίας. Όπως ότι προσφέρθηκε στον πρώην σύντροφο της χρηματικό ποσό ώστε να δωροδοκηθεί. Όπως η παρενόχληση σχεδόν κάθε φίλου της, συναδέλφου και αγαπημένου της προσώπου.

Ο πρίγκιπας Χάρι ανησυχεί για την ασφάλεια της κυρίας Μαρκλ και είναι βαθύτατα απογοητευμένος που δεν μπόρεσε να την προστατέψει. Δεν είναι σωστό μετά από λίγους μήνες σχέσης μαζί του, η κυρία Μαρκλ να γίνεται το επίκεντρο τέτοιας επίθεσης.

Ο ίδιος γνωρίζει πως κάποιοι θα σχολίασουν ότι “αυτό είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσει” και ότι “είναι μέρος του παιχνιδιού”. Διαφωνεί κάθετα με αυτό. Δεν πρόκειται για παιχνίδι, αλλά για τη ζωή τους. Ο ίδιος ζήτησε να δημοσιευθεί αυτή η ανακοίνωση με την ελπίδα ότι οι άνθρωποι του Τύπου που ασχολούνταν με τη συγκεκριμένη υπόθεση θα σταματήσουν και θα αναλογιστούν πριν γίνει περαιτέρω ζημιά. Γνωρίζει ότι είναι ασυνήθιστο να γίνεται μια ανακοίνωση τέτοιου είδους, αλλά ελπίζει ότι οι καλύτερα σκεπτόμενοι άνθρωποι θα καταλάβουν γιατί ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει δημόσια».

protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !