Κάποιες σκέψεις για τον χωρισμό Λιάγκα-Σκορδά...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Σίγουρα η είδηση των τελευταίων εβδομάδων είναι ο χωρισμός του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά μετά από έξι χρόνια έγγαμου βίου.Οι εκφράσεις που συνοδεύουν τη συγκεκριμένη πληροφορία είναι ποτισμένες από θλίψη, και έχουν ως άξονα τη "λύπη" για το γεγονός, και φυσικά τη στεναχώρια.

Τα πράγματα,όμως, κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι έτσι.Όταν ένα ζευγάρι αποφασίζει να τραβήξει χωριστούς δρόμους σημαίνει ότι αυτή είναι η πιο σωστή απόφαση.Μία πράξη που που θα κάνει καλό και στα δύο μέλη,αφού ενδεχομένως να αποφευχθούν καυγάδες και συγκρούσεις.Και ιδιαίτερα όταν γίνεται με τόσο πολιτισμένο και διακριτικό τρόπο.

Οι σχέσεις των δύο παρουσιαστών είναι άψογες.Δεν είναι τυχαίο πως ενώ είχαν χωρίσει από το καλοκαίρι,ο Γιώργος φρόντιζε να θωρακίσει τη Φαίη Σκορδά στο νέο της βήμα στην πρωινή ζώνη.Δεν το έκανε για τον εαυτό του,αλλά για εκείνη.Διάλεξε συνεργάτες,έδωσε συμβουλές,αλλά και κατευθυντήριες γραμμές στη θεματολογία.Έπεισε την Ελεάνα Τρυφίδου να παραμείνει στο τιμόνι της εκπομπής,ενώ και η επιλογή του Στέφανου Κωνσταντινίδη ήταν καθαρά δική του επιλογή.

Άρα ,το διαζύγιο για ένα ζευγάρι που χωρίζει σε ένα τόσο καλό κλίμα και με δεδομένη την αγάπη τους στα δύο τους παιδιά,δεν πρέπει να μας στεναχωρεί και ούτε να τους λυπόμαστε.Δεν είναι μία απόφαση "εν βρασμώ",αλλά μετά από πολύ ώριμη σκέψη.

Και μην είμαστε ανθρωποφάγοι.Και το λέω αυτό γιατί διαβάζω στα social media εδώ και πολλές ώρες πράγματα ανήκουστα.Γίνονται επιθέσεις χωρίς λόγο και ουσία. Είναι οι γνωστοί-άγνωστοι χωρίς ζωή και με τεράστιες δόσεις κακίας.Απαιτείται ο σεβασμός!Μέχρι στιγμής η υγιής δημοσιογραφία φέρθηκε πολύ σωστά στο "όλο" θέμα,ωστόσο ,δεν ισχύει το ίδιο για πλήθος απλών πολιτών που γράφουν χωρίς σκέψη και γνώση.Μετά είναι κακή η δημοσιογραφία;Δεν νομίζω...

Υ.Γ.: Σαν κάτι τέτοιες μέρες η χαρά μου που ανήκω στο tvnea.com είναι τεράστια.Σε θέματα ευαίσθητα πάντα δείχνουμε τον απαιτούμενο σεβασμό.Μέχρι χθες δεν κάναμε αναπαραγωγή ούτε μία φορά τις φήμες περί χωρισμού,αλλά και ακόμα και αυτές τις δύο μέρες όλα γράφονται με απίστευτη διακριτικότητα και σεβασμό προς στους δύο παρουσιαστές.Δεν θα μας πω μπράβο,διότι η στάση όλων μας είναι δεδομένη...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !